تست تاکسی هوایی در کره‌جنوبی

شماره روزنامه: ۵۳۱۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۱۵۴۲۱ خودرو

دنياي اقتصاد : کره‌جنوبی سیستمی برای کنترل وسیله‌های نقلیه هوایی شهری رونمایی و اعلام کرد تا ۲۰۲۵ از آن برای کنترل تاکسی‌ها بین فرودگاه‌های بزرگ و مرکز شهر سئول استفاده می‌کند.

تست تاکسی هوایی در کره‌جنوبی

 به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، با این روش مدت زمان سفر دو‌سوم کاهش می‌یابد. سال گذشته این کشور برنامه‌ای را برای آغاز حمل‌ونقل هوایی شهری تجاری تا ۲۰۲۵ اعلام کرد. وزارت حمل‌ونقل کره‌جنوبی تخمین می‌زند چنین سرویسی مدت زمان سفر برای مسافت‌های ۳۰‌تا‌۵۰ کیلومتر را از یک ساعت با خودرو به ۲۰ دقیقه با تاکسی هوایی کاهش می‌دهد.

 نو هیونگ اوک، وزیر حمل‌ونقل کره‌جنوبی در این مورد گفت: حمل‌ونقل هوایی شهری به یکی از ابزارهای رایج در زندگی روزانه شهروندان تبدیل می‌شود. لازم است سرویس‌های حمل‌ونقل هوایی شهری در محیط‌های مختلف آزمایش شوند. در این مراسم یک تاکسی هوایی دونفره که توسط شرکت ولوکوپتر در آلمان ساخته شده در فرودگاه گیمپو آزمایش شد و قابلیت‌های کنترل و هماهنگی خود را نشان داد. این وسیله نقلیه هوایی مجهز به پروانه‌هایی شبیه هلی‌کوپتر بود که به‌طور عمودی از زمین بلند می‌شود و می‌نشیند.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن