فروش پایین‌تر این خودرو‌ها در چین همزمان با افزایش فروش رقبای بزرگ تسلا بوده است. برای مثال، تحویل خودروهای شرکت نیو (NIO) در ماه جولای ۴ برابر شده و به ۳۵۳۳ خودرو رسیده است. بازار چین مهم‌ترین بازار خارجی شرکت تسلاست و اولین کارخانه تولید خودروهای برقی این شرکت در خارج از آمریکا در چین قرار دارد.

تسلا در اوایل ژانویه سال‌جاری میلادی اولین خودروهای تولید شده خود در کارخانه گیگافکتوری شانگهای را به مشتریانش تحویل داد، یعنی فقط یک سال پس از آغاز ساخت این کارخانه.

 اطلاعات انجمن خودروهای سواری چین نشان می‌دهد فروش خودروهای تسلا در چین در ماه ژوئن ۳۵ درصد بیشتر از ماه مه بوده و به ۱۴۹۵۴ خودرو رسیده است.

شرکت تسلا در مورد فعالیت‌های کارخانه‌اش در شانگهای در سه ماه دوم ۲۰۲۰ اعلام کرد: «مدل ۳ مقبولیت زیادی در چین پیدا کرده و نه تنها یکی از پرفروش‌ترین خودروهای برقی بوده بلکه با سدان‌های متوسط مثل سری بی‌ام‌و ۳ و مرسدس سی هم قابل‌رقابت بوده است. دلیل این موفقیت، کاهش هزینه‌های عملیاتی و استفاده از تجهیزات استاندارد مورد قبول صنعت بوده است». درآمد تسلا در چین در سه ماه دوم سال‌جاری میلادی نسبت به همین زمان در سال گذشته دو برابر شده و به ۴/ ۱ میلیارد دلار رسیده است. تسلا در سه ماه دوم سال گذشته میلادی ۶۹۰ میلیون دلار درآمد داشت.

خودروی تسلای مدل۳ پرفروش‌ترین خودروی برقی تسلا در ماه ژوئن بوده و بیش از ۳۵۸۰۰ خودرو از این مدل در این ماه به فروش رسیده است. تسلا از ابتدای سال‌جاری تا حالا ۱۴۲۳۴۰ خودرو از مدل۳ را فروخته است.