احمد جانجان با اشاره به مدیریت خودروسازان توسط بخش خصوصی گفت: بخش خصوصی به واسطه استفاده از بودجه شخصی و اخذ تصمیمات منطقی در صنعتی که در آن فعالیت می‌کند و همچنین شفافیت در ساختار مدیریتی بنگاه‌‌‌ها سودده است. وی با اشاره به تفاوت‌‌‌های بخش خصوصی و دولتی گفت: خودروساز خصوصی تا زمانی که به بازدهی طرحی مطمئن نشود تصمیم را اجرا نمی‌‌‌کند در حالی که در خودروسازان دولتی قبل از اطمینان از بازدهی طرح، تصمیمات اجرایی می‌شود. جانجان افزود: ایران‌خودرو و سایپا هم‌اکنون دولتی نیستند، اما مسوولان دولتی آنها را اداره می‌کنند و تا زمانی که این مدیریت دولتی باشد بازدهی خوبی نخواهند داشت. وی ادامه داد: اکنون برای دو خودروساز بزرگ کشور (ایران‌خودرو و سایپا) تصمیمات سیاسی گرفته می‌شود، چون باید در راستای منافع دولت پیش بروند.

این کارشناس صنعت خودرو با بیان اینکه هم اکنون از طریق نمایندگان مجلس، بخش خصوصی و نهاد‌‌‌های مختلف مانند وزارتخانه‌‌‌ها به خودروسازان نیرو تحمیل می‌شود گفت: خودروسازانی هستند که با چند‌هزار کارگر مازاد بازدهی چندان مطلوبی ندارند در حالی که برخی خودروسازان بخش خصوصی با کمترین میزان کارگر بیشترین بازدهی را دارند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فعالیت بخش خصوصی در بخش دولتی می‌تواند زیان‌‌‌ها را جبران کند، گفت: از آنجا که بخش خصوصی خود مدیریت بودجه دارد و تصمیمات منطقی‌تری برای بودجه می‌گیرد بنابراین فعالیت بخش خصوصی می‌تواند اثرات مثبتی بر اقتصاد داشته باشد.