عملیات اجرایی یکهزار واحد مسکونی دانشگاهیان در خراسان شمالی آغاز شد
با دستور رئیس جمهور؛عملیات اجرایی ساخت ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان در سراسر کشور آغاز شد و سهم خراسان شمالی یک هزار واحد مسکونی است.
دنیای اقتصاد-خراسان شمالی: صبح امروز در چهاردهمین جلسه شورای عالی مسکن با حضور رئیس جمهور، عملیات اجرایی ساخت ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان آغاز شد که سهم خراسان شمالی ، یکهزار واحد است که در فاز نخست آن ۵۰۰ واحد کلنگ زنی شد .
استاندار خراسان شمالی در این نشست گفت:وزارت نیرو و راه و شهرسازی از محل مولد سازی و ایجاد صندوق، سهم استان را باید تامین کند.
محمدرضا حسین نژاد افزود: صد درصد تسهیلات برای مسکن روستایی اعطا شده و در حوزه مسکن شهری نیازمند اقدامات بیشتری هستیم.
وی اظهار داشت: ۲۴ هزار واحد مسکن با میانگین پیشرفت فیزیکی ۴۵ درصد در خراسان شمالی حال ساخت است .
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز گفت : خدمات زیربنایی پروژه نهضت ملی مسکن با اهتمام ویژه پیگیری شود.
مهدی رشیدی افزود: در گام نخست وزارت راه و شهرسازی و نیرو باید به ارائه خدمات بپردازند.
وی تاکید کرد: تا یک هفته آینده به روزرسانی اراضی الحاقی توسط دستگاه های اجرایی خدمات رسان باید انجام شود.
گفتنی است وزیر علوم نیز در ابتدای این نشست از بهره برداری ۳هزار و ۲۰۰ واحد خوابگاه متاهلی تا یکسال آینده خبر داد.
لازم به ذکر است این واحدهای مسکونی مشمول نخبگان ، اعضای هیئت علمی ، کارکنان و خوابگاه های متأهلی دانشگاه های دولتی و آزاد اسلامی می شود .
- استاندار خراسان شمالی: مهارت آموزی از نکات تأکیدی استان است
- دخالت دادن مردم در تمام امور از مهمترین دستاوردهای نظام است
- ضرورت تعیین تکلیف واگذاری زمین به واجدان شرایط در طرح جوانی جمعیت
- برگزاری دومین کنگره شهدا باعث ترویج روحیه ایثار و سلحشوری و امید در جامعه می شود
- احیای بیمارستان ارتش در بجنورد؛ محور مذاکرات استاندار خراسان شمالی و فرماندهان ارتش