دکه - ۱۴۰۳/۰۳/۰۸

شماره روزنامه: ۶۰۱۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۷۳۴۲۰ خبر

صفحه یک روزنامه‌های روز گذشته نیز رنگ و بوی انتخاباتی داشت‌. «رقابت برای ریاست»، «زنگ آغاز رقابت‌ها به صدا در آمد»، «رقابت سه ضلعی»، «در انتظار سیگنال» و «اول بهارستان بعد پاستور» و «جو سنگین گمانه‌های انتخاباتی» بخشی از تیترهایی بود که روز گذشته روزنامه‌های سازندگی، هم‌میهن، آرمان‌ملی، اعتماد، شرق و جوان برای مطالب انتخاباتی خود انتخاب کرده بودند.

روزنامه کیهان در سرمقاله خود با عنوان «قدرت تولید بازدارندگی رئیسی و برکات شهادتش» نوشت: خداوند با شهادت رئیسی نقشه‌های سناریونویسان را نقش بر آب کرد. همان کسانی که با کارنامه و عملکرد ضد منافع ملی خود باز برای انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ خیز برداشته بودند و با شعار «ریاست‌جمهوری یک دوره‌ای رئیسی» در حال برنامه‌ریزی بودند تا خدمت کردن او به مردم را نیمه‌تمام بگذارند! حالا شهادت او موجب شد برخلاف آنچه قبلا به دروغ می‌گفتند و برخلاف آنچه در حال سناریونویسی برای ۱۴۰۴ بودند؛ از انکار حقایق و واقعیت‌ها به اذعان «روحیه مردمی و تلاش شبانه‌روزی و خستگی‌ناپذیری و تواضع و اخلاق‌مداری و شوق خدمت صادقانه به مردم و سعه‌صدر در برابر منتقدین» آیت‌الله رئیسی برسند. این هنر شهادت است که حقایق و واقعیت‌ها را عیان می‌کند!

روزنامه شرق در گزارشی با عنوان «مافیا در تشخیص و درمان اُتیسم بیداد می‌کند» نوشت: بزرگ‌ترین دغدغه خانواده اُتیسم، فقدان نظارت مسوولانه بر جان و جسم و روان فرزندان‌شان در مراکز آموزشی و مراقبت است. با توجه به عدم هرگونه پاسخ‌گویی مسوولانه بهزیستی درخصوص شکایت‌های موجود، تقاضای حذف دیده‌بانی بهزیستی به عنوان مجرای تخصیص یارانه به مراکز آموزشی و مراقبت تحت پوشش خود را داریم و نظارت بر این امر باید توسط نهادی بی‌طرف انجام شود. حوادث تلخی که هر روز در این مراکز اتفاق می‌افتد و تنها بخشی از آن منتشر می‌شود، به نگرانی عمیق جامعه اُتیسم دامن زده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن