مدار ثانویه رآکتور اراک راه‌اندازی می‌شود

شماره روزنامه: ۴۷۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۵۸۵۳۸۵ خبر

ایرنا : به گفته دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی مدار ثانویه رآکتور درحال بازطراحی اراک تا دو هفته آینده راه‌اندازی می‌شود و تا سال آینده تست‌های سرد و تا سال ۱۴۰۰ رآکتور اراک به‌صورت کامل راه‌اندازی خواهد شد که اقدامی اقتدارآفرین و کاری جهادی و عملیاتی است.

علی‌اصغر زارعان روز یکشنبه در آیین افتتاحیه چهل و هشتمین نمایشگاه تخصصی دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور در کرمان افزود: ۱۰۰ درصد فعالیت‌های صنعت هسته‌ای ایران بومی‌سازی شده است و امروز در طراحی و ساخت انواع سانتریفیوژ خودکفا هستیم و از اینکه این تکنولوژی ‌های‌تک و خاص است، خلائی نداریم. وی تاکید کرد: زمانی کشورهای دیگر حاضر نبودند یک سانتریفیوژ به ما داده و تحمل نداشتند یک سانتریفیوژ برای ما بچرخد و این درحالی است که هم‌اکنون هزاران سانتریفیوژ در سایت‌های نطنز و فردو مشغول به‌کار است.

دستیار ویژه رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه مهم‌تر از سانتریفیوژ، کیک زرد است تصریح کرد: کیک زرد ماده اولیه و استراتژیکی است و همه دنیا می‌توانند آن را بخرند، اما به جمهوری اسلامی نمی‌فروشند و اکنون تولید این ماده را در اختیار داریم. وی اظهار کرد: اسکن بخش اعظمی از مساحت کشور انجام شده است و درحال‌حاضر می‌دانیم چقدر ماده استراتژیک اورانیوم بومی داریم و امسال از ۵۰ تن اورانیوم بومی استفاده خواهیم کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن