واکنش قاسمی به ادعاهای عادل‌الجبیر

شماره روزنامه: ۴۵۵۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۹۸۵۸۲ خبر

فارس : سخنگوی وزارت‌خارجه ایران، عربستان سعودی را پدرخوانده واقعی تروریسم تکفیری در جهان و منطقه خواند که فاقد صلاحیت برای متهم کردن دیگر کشورها به حمایت از تروریسم است. بهرام قاسمی در واکنش به سخنان سراسر دروغ و کینه‌توزانه «عادل‌الجبیر» در یک کنفرانس خبری در سفر به پاکستان درخصوص ایران گفت: سخنان بی‌مایه و آکنده از نفرت ایشان که سابقه‌ای بس طولانی در دروغ‌پردازی و کینه‌ورزی نسبت به ایران و ایرانیان دارد، هرگز این واقعیت را تغییر نمی‌دهد که پدرخوانده واقعی تروریسم تکفیری در جهان و منطقه کسی جز دولت متبوع او نیست و این سخن و کلام برای آنانی که اندکی از چهره ریاکارانه او را می‌شناسند نیاز به شرح و بیان بیشتر ندارد.

قاسمی تاکید کرد: عربستان سعودی به‌عنوان خاستگاه تفکری بنیادگرا که محل صدور تروریسم سازمان‌یافته در سطح بین‌المللی است اساسا فاقد هرگونه صلاحیت و اعتباری است که بخواهد دیگر کشورها را به حمایت از تروریسم متهم کند؛ وزیر مشاور در امور خارجی عربستان باید به‌جای فرافکنی و تلاش مذبوحانه برای منحرف کردن افکار عمومی جهان از نقش خود در تاسیس و ترویج این گروه‌های بی‌رحم و آدمکش، پاسخگوی تروریسم ریشه‌دار در داخل ساختار حاکمیتی عربستان و روایتگر جنایات و فجایع عظیم ضدانسانی خود در اثر تهاجم نظامی به مردم یمن و کشتار مردم بی‌گناه دیگر کشورهای منطقه و حتی دیگر کشور‌های جهان توسط گروه‌های تروریستی تولید خود در منطقه و جهان باشد.

سخنگوی وزارت امورخارجه تاکید کرد: ایران و پاکستان شناخت و درک عمیق و درستی از روابط همسایگی خود دارند و انتظار و توقع ایران از پاکستان برخورد قاطع‌تر با گروه‌های تروریستی است که از خاک این کشور برای طراحی، هدایت و انجام عملیات تروریستی علیه اهدافی در خاک ایران استفاده می‌کنند. عادل‌الجبیر وزیر مشاور در امورخارجه عربستان روز دوشنبه در ادعایی بی‌اساس ایران را بزرگ‌ترین حامی تروریسم خواند و گفت: ادعای اتهام ایران به عربستان مبنی بر دخالت در حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان تحریف اذهان مردم ایران است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن