قاچاق سالانه ۳ میلیارد دلار پوشاک

شماره روزنامه: ۴۴۸۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۶۸۲۵۶ خبر

ایسنا : عضو هیات‌مدیره اتحادیه‌ تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران میزان قاچاق پوشاک را سالانه بین ۷/ ۲ تا ۳ میلیارد دلار عنوان کرد. مجید نامی از برگزاری ششمین نمایشگاه بین‌المللی پوشاک ایران از ۱۱ تا ۱۴ آذر ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران خبر داد.

به گفته وی در روز اول این نمایشگاه سمیناری با عنوان «فرصت‌ها و چالش‌های صنایع پوشاک در شرایط تحریم» برگزار خواهد شد.وی افزود: برای گسترش بازارهای صادراتی و بازدید از توانمندی‌های تولیدی کشور در بخش پوشاک، هیات‌هایی از کشورهای مختلف دعوت شدند تا در این نمایشگاه حضور پیدا کنند.عضو هیات‌مدیره اتحادیه‌ تولید و صادرات نساجی و پوشاک ایران در ادامه به ارائه‌ آمارهایی از میزان مصرف، تولید و قاچاق پوشاک در کشور پرداخت.

به گفته وی بزرگی بازار پوشاک ۱۲ میلیارد دلار است که حدود ۵۰ درصد از آن در داخل کشور تولید می‌شود.نامی با بیان اینکه واردات رسمی پوشاک نسبت به واردات قاچاق آن ناچیز است، تصریح کرد: واردات رسمی پوشاک در سال ۱۳۹۶ حدود ۵۹ میلیون دلار اعلام شد، اما طبق اعلام رسمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا، ۷/ ۲ تا ۳ میلیارد دلار در سال قاچاق پوشاک انجام می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن