هشدار وزیر جهاد کشاورزی در مورد آنفلوآنزای جدید پرندگان

شماره روزنامه: ۴۲۶۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۵۴۵۰۹ خبر

ایسنا : وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به قابل انتقال بودن آنفلوآنزای جدید پرندگان به انسان از مردم به‌ویژه ساکنان شمال کشور خواست که از نزدیک شدن به پرندگان مهاجر و وحشی جدا خودداری کنند.

محمود حجتی با اشاره به شیوع موج جدید آنفلوآنزای مرغی در پرندگان در مناطقی از کشور، اظهار کرد: حدود یکی دو هفته قبل تعداد زیادی از پرندگان مهاجری که در تالاب بین‌المللی بوجاق در حال تردد بودند، تلف شدند که پس از انجام آزمایش‌های لازم مشخص شد ابتلا به سویه جدید آنفلوآنزا علت تلف شدن این پرنده‌ها بوده است. وی با بیان اینکه این سویه جدید متاسفانه قابل انتقال به انسان نیز است، خاطرنشان کرد: اخیرا یک مورد از این دست نیز در دریاچه خلیج‌فارس تهران مشاهده شده است. در این زمینه کارهای مقدماتی لازم از جمله سمپاشی، اقدامات ایمنی و اعلام اخطارهای مربوطه انجام شده است و مسوولان دامپزشکی و محیط زیست و نیز استانداران شمالی کشور همه در حالت آماده‌باش قرار گرفته‌اند.

مشاهده ۳ لاشه پرنده در اطراف دریاچه چیتگر

در همین حال محمدحسین بازگیر، رئیس اداره محیط زیست شهر تهران از مشاهده سه لاشه پرنده مبتلا به ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در اطراف دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) خبر داد. محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با «ایسنا» اظهار کرد: در گشت و پایش‌های اخیر ماموران محیط زیست متاسفانه مواردی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان مشاهده شد. وی ادامه داد: سه لاشه پرنده آبزی کاکایی در اطراف دریاچه شهدای خلیج فارس دیده شد که همکاران ما بلافاصله آن را به سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان دامپزشکی اطلاع دادند و پس از بررسی‌های این دو سازمان نتیجه مثبت اعلام و مشخص شد این پرندگان مبتلا به آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بودند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن