خروج صندوق بازنشستگی از ۶۷ شرکت زیانده
جمشید تقیزاده در نشستی خبری با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال «دنیایاقتصاد»، با اشاره به اینکه ۹ شرکت سودآور خارج از این استراتژی قراردارند، افزود: برنامه ما این است که مدیریت ۲۳ شرکت را به زیر ۴۰ درصد کاهش دهیم. وی با بیان اینکه اغلب این شرکتهای زیانده و کمبازده از هلدینگهایی چون آتیه صبا، هلدینگ انرژی، غذایی و دارویی هستند اضافه کرد در زمینه هلدینگ ساختمانی نیز عمدتا به دنبال فروش زمین و ساختمان هستیم. وی همچنین پیشبینی برای سوددهی شرکتهای زیرمجموعه این صندوق برای سال ۹۷ را ۱۸۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد. تقیزاده همچنین در موضع خدماتدهی به بازنشستگان نیز با بیان اینکه ثبتنام وام ضروری از اول شهریور شروع و از مهر واگذار میشود، اظهار کرد: تعداد وامها از ۳۰۰ به ۴۰۰ هزار نفر و مبلغ آن را از ۴ به ۵ میلیون تومان رساندیم و اعتبار آن دو هزار میلیارد تومان و کارمزد آن ۴ درصد است.
وی با اشاره به تدوین بسته جدید بیمه تکمیلی گفت: دو میلیون بازنشسته و خانواده آنها را تحت پوشش داریم و در بسته جدید اولین اقدام، حمایت از ۳۲ هزار بیمار صعبالعلاج است. همچنین صندوق در راستای سیاستهای حمایتی و جبرانی در پوشش هزینههای توانبخشی، مبلغ توانبخشی را امسال به ۵۴۰ هزار تومان برای هر بازنشسته افزایش داده است. تقیزاده ادامه داد: بیمه آتیهسازان حافظ، پروسههای طولانی برای بررسی اسناد پزشکی بازنشستگان دارد که بررسی این اسناد یک ماه طول میکشید که اکنون با الکترونیکی شدن بررسی اسناد، به ۴۸ ساعت کاهش مییابد. وی تاکید کرد: در صورت عدم خدماتدهی مناسب به بازنشستگان توسط بیمه آتیهسازان حافظ حتما تصمیمات جدیدی برای آن میگیریم.
تقیزاده با بیان اینکه سعی میکنیم بیمه ملت را که متعلق به همین مجموعه است اما فعلا زیرساختهای لازم را ندارد تقویت کنیم، گفت: فعلا با بیمه آتیهسازان ادامه میدهیم، اما اگر رضایت بیمهشدگان را جلب نکند حتما تصمیمات جدی درباره آن خواهیم گرفت. آتیهسازان موظف به اجرای سیاستهای کلان صندوق بازنشستگی کشوری است. وی گفت:در بخش درمانی طرحهایی همچون الکترونیکی کردن و تمام فرآیندهای بررسی و دریافت اسناد پزشکی و کاهش مدت پرداخت خسارت از یک ماه به ۴۸ ساعت و کاهش مراجعه حضوری به شعب در ۲۰ روز آینده رونمایی میشود.
ارسال نظر