رئیس انجمن فولاد: حفظ تولید کنونی مقدم بر طرحهای توسعه است
ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی به وزارتخانهها داده شود
رئیس این تشکل صنفی افزود: صنعت فولاد ۹۵ درصد نیاز خود را از داخل کشور تامین میکند و پنج درصد دیگر باید از محل واردات صورت گیرد و این مهم در برنامهها باید تعریف شود. وی تاکید کرد: ارز موردنیاز واحدهای تولیدی باید در اختیار وزارتخانهها قرار گیرد؛ نباید بهگونهای عمل شود که بنگاهها برای جذب ارز هجوم آورند و شرایط عادی را برهم زنند.
تخصیص بیحساب و کتاب ارز
اسلامیان معتقد است، در دوره سه تا چهار ماه گذشته، ارز کشور بیحساب و کتاب تخصیص یافت و این مهم بدون تدبیر نسبت به شرایط کشور صورت گرفت. به گفته وی، محاسبه سالهای گذشته به راحتی قابل برآورد بود که اختلال در روند تخصیص ارز بهوجود میآید و درعین حال افراد سودجو نیز قابل شناسایی بودند، اما نبود اقدامات حساب شده، به شرایط نامتوازن دامن زد.
جایگاه تعیین نرخ ارز، فضای مجازی نیست
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران با بیان اینکه برخی در داخل کشور نسبت به موضوع تحریم احساسی برخورد کرده و نادانسته به جنگ روانی دامن میزنند، ادامه داد: جایگاه تعیین نرخ ارز در فضای مجازی نیست؛ رسانهها نباید این مهم را شدت بخشند زیرا اینگونه عملکرد، همسویی با دیدگاه دشمن برای انحراف برنامهریزان در مسیر رشد تولید است. وی همچنین بر ضرورت تخصیص ارز براساس اولویتبندی تاکید کرد و گفت: همه باید در جبهه واحد در برابر دشمن بایستند تا فریب دروغ پردازی آن را نخورند. اسلامیان خاطرنشان ساخت: واگذاری ارز چهار هزار و ۲۰۰ تومانی برای واردات تلفن همراه بدون ارزیابی و موقعیت شناسی صورت گرفته و باید نقشه راه متناسب با وضعیت کشور باشد؛ در عین حال چهار دهه تحریم، تجربه گرانسنگی پیشروی مردم و مسوولان قرار داده است. به گزارش «ایرنا» براساس سند چشمانداز ۱۴۰۴، ظرفیت فولاد کشور ۵۵ میلیون تن پیشبینی شده و اکنون نزدیک به ۶۰ درصد این مهم تحقق یافته و براساس اطلاعات موجود اکنون ظرفیت این بخش به ۳۲ میلیون تن رسیده است.
ارسال نظر