بیمارستان بازرگانان نماد مسوولیت اجتماعی بخشخصوصی
همچنین خوانساری نایبرئیس اتاق ایران با اشاره به فعالیت بیمارستان بازرگانان گفت: زمانیکه بیمارستان تحویل گرفته شد، تصمیم گرفتیم که این بیمارستان با نقشهراه بخشخصوصی و استمرار مسوولیت اجتماعی نهادینه شود. او در پنجاه و سومین نشست هیاتنمایندگان اتاق بازرگانی سمنان، افزود: بیمارستان حتی در زمان بازسازی نیز تعطیل نشد و به خدمات خود ادامه داد، ضمن اینکه از روز اول بهترین مصالح و تجهیزات برای این بیمارستان درنظر گرفته شد، آموزشهای مرتبط برای کارکنان انجام شد تا بهترین خدمات به بیماران در این بیمارستان ارائه شود و خوشبختانه نظرسنجیها شاخص ۹۶درصدی رضایتمندی را نشان میدهند. این بیمارستان در برترین سطح رفاه در جنوبشهر تهران قرارگرفته است و پرسنل از منشور اخلاقی مناسب پیروی میکنند و توانستهایم هزینهها را با مشارکت بیمهها به حداقل برسانیم. خوانساری اظهار کرد: به همت بانیان و خیرین بخش بیماران سرطانی را توسعه داده و صندوقی از طرف بیمارستان درنظر گرفتهشده تا از طرف بیمارستان به بیماران نیازمند کمک کنیم و به لطف خدا این بیمارستان از بهترین بیمارستانهای کشور است.
رئیس بیمارستان بازرگانان نیز در این نشست گفت: بیمارستان بازرگانان از سال۱۳۹۵ در اختیار اتاق تهران قرارگرفته و در این مدت بازسازی، نوسازی و بهسازی در این بیمارستان صورت گرفتهاست.
بهزاد کلانتری ادامه داد: تجهیزات پزشکی در این مدت بهروزرسانی شده، تاسیسات بیمارستان بهنگام بوده و در حالحاضر بیمارستان مجهز به ۱۵۰ تخت و ۱۴ بخش تجهیزات کامل است، بهصورتیکه در آبان ماه این بیمارستان ۱۶۰۰ بستری و ۲۳هزار مراجعهکننده را مشمول خدمات خود قرار دادهاست.
علیاصغر جمعهای رئیس اتاق سمنان نیز در این نشست گفت: بیمارستان بازرگانان نمادی از مسوولیت اجتماعی فعالان بخشخصوصی است، در دوران کرونا اتاقهای بازرگانی توانستند ملزومات و تجهیزات پزشکی را به کل بیمارستانهای کشور برسانند، این اقدام پسندیده در راستای مسوولیت اجتماعی انجام شد.
جمعهای عنوان کرد: زمانیکه آحاد مردم با لوگوی اتاق در این بیمارستان مواجه و خدمات درمانی مطلوب دریافت میکنند، میتوانیم رضایتمندی و جایگاه بخشخصوصی در مشارکتهای اجتماعی را مشاهده کنیم. مهدی حداد، عضو هیاتنمایندگان اتاق سمنان نیز در این نشست گفت: برای استفاده از ظرفیتهای خالی میتوانیم از بیماران اتباع خارجی با محوریت گردشگری سلامت استفاده کنیم یا قراردادهای درمانی با اعضای اتاق منعقد شود. فرجالله معماری عضو هیاتنمایندگان اتاق سمنان و یکی از خیرین بیمارستان بازرگانان نیز در این جلسه گفت: سیستمهای اداری کشور بر اساس مکانیزمهایی است که بر ذهن ما نقش بسته و نمیخواهیم تغییرات مطلوبی در رویکرد داشته باشیم. وی تصریح کرد: در تدوین برنامه سوم واژه «اصلاح ساختار و روش» ازجمله مسائلی بود که باید به آن ویژه توجه میشد، اگر میتوانستیم این تغییرات ساختاری را بهوجود آوریم، بیشک در این زمان شرایط بهتری داشتیم. عضو هیاتنمایندگان اتاق سمنان تصریح کرد: در حالحاضر بسیاری از مسائل وجود دارد که نتوانستهایم حل کنیم؛ بهعنوانمثال چرا باید در کلانشهرها ماشینهای تکسرنشین تردد کنند یا در نظام بیمارستانی ایران چرا نتوانستهایم سیستم نرسینگ را اصلاح کنیم، بسیاری از زحمات پزشکان به علت خدمات غیرحرفهای نرسینگ و پرستاری دچار عملکرد نامطلوب میشود.