نامه‌نگاری وزارت جهادکشاورزی با گمرک

شماره روزنامه: ۴۶۱۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۵۳۰۶۹۰ بازرگانی

دنیای اقتصاد : معاون وزیر جهادکشاورزی در نامه‌ای به گمرک با بیان اینکه کره، چای و حبوبات از شمول دریافت ارز دولتی خارج شده‌اند، خواستار دریافت مابه‌التفاوت نرخ ارز از واردکنندگان پیش از ترخیص این اقلام شد. به گزارش خبرگزاری مهر، علی اکبر مهرفرد، معاون وزیر جهادکشاورزی در نامه‌ای به رئیس کل گمرک ایران خواستار دریافت مابه‌التفاوت نرخ ارز از کالاهای حبوبات، کره و چای شد و اعلام کرد که باید از ترخیص چنین ثبت‌سفارشاتی از گمرکات کشور قبل از دریافت مابه‌التفاوت جلوگیری به عمل‌ آید.

در این نامه آمده است: «همان‌گونه که استحضار دارید ارز واردات کالاهای حبوبات، کره و چای به ارز نیمایی تغییر یافته است. بنابراین در مورد ثبت‌سفارش‌های گذشته (قبل از نیمایی شدن) که ارز رسمی از بانک مرکزی دریافت کرده و محموله‌های آنها ترخیص شده یا درحال ترخیص است، ضروری است مابه‌التفاوت نرخ ارز از آنها دریافت شود یا زیرکلید دستگاه متولی در شبکه تعریف شده یا قیمت مصوب به‌صورت هدفمند توزیع شود. خواهشمند است دستور فرمایید از ترخیص چنین ثبت‌سفارش‌هایی از گمرکات کشور قبل از دریافت مابه‌التفاوت جلوگیری به عمل‌ آید.

همچنین نسبت به اعلام نام شرکت و کالاهایی که پس از نیمایی شدن ارز کالا، بدون پرداخت مابه‌التفاوت ترخیص شده‌اند به این معاونت و سایر مراجع مسوول اقدام شود.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن