شماره روزنامه ۶۵۴۹
|

ارزش طلای جهانی در سومین هفته آوریل ۲ درصد کاهش یافت

بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که تقاضا برای اسکناس دلار در بازار افزایش یافته است. روز گذشته، نرخ اعلام‌شده برای هر دلار آمریکا در بازار آزاد ۱۵۲هزار تومان بود. بر اساس این مشاهدات، عرضه مناسب نیز برای تقاضای اسکناس دلار وجود داشت. 

نتایج نظرسنجی جدید گالوپ نشان داد؛

نظرسنجی گالوپ نشان می‌دهد بدبینی آمریکایی‌ها نسبت به اقتصاد افزایش یافته است و بیشتر آنان به‌سبب جنگ، شرایط را رو به وخامت می‌دانند. جنگ، تورم و گرانی انرژی اعتماد به بازار کار و مصرف را کاهش داده و چشم‌انداز رشد اقتصادی را تضعیف کرده است. 

اخبار بازار پول و ارز روزنامه شماره ۶۴۵۵

    دوشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۴
  • چشم‌انداز فلز زرد در سال۲۰۲۶ بررسی شد؛

    روزنامه شماره ۶۴۵۵

    سه‌سناریوی طلایی

    شورای جهانی طلا، در تازه‌ترین گزارش خود، تصویری جامع از عملکرد خارق‌العاده طلا در سال۲۰۲۵ و سناریوهای پیش‌روی آن در ۲۰۲۶ ارائه می‌شود. طلا در سال۲۰۲۵ بیش از ۵۰بار سقف تاریخی جدید ثبت کرده و بازدهی بیش از ۶۰درصدی داشته است؛ رشدی که آن را به یکی از بهترین دارایی‌های سال تبدیل کرده است.
  • عملکرد رمزارزها،برخلاف انتظارات در ابتدای سال بود؛

    روزنامه شماره ۶۴۵۵

    سال سخت کریپتو

    دنیای اقتصاد: سال ۲۰۲۵ برای بازار کریپتو سالی پرتنش و غیرمنتظره بوده است. به گزارش فایننشال تایمز، درحالی‌که بسیاری از فعالان این صنعت با بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید انتظار دوره‌ای طلایی برای دارایی‌های دیجیتال داشتند،
۱