در یک پرسشنامه جدید مشخص شد که تنها ۲۸ درصد از کسب‌وکارها از دستورات صوتی و دستیارهای صوتی هوشمند در محل کارشان استفاده می‌کنند. البته این آمار ضعیف به معنی علاقه نداشتن این کسب و کارها به دستیارهای صوتی نیست چراکه در همین پرسشنامه آمده که ۸۵ درصد این کسب و کارها قصد دارند تا سال آینده از دستیارهای صوتی هوشمند در محل کارشان استفاده کنند. حال با اینکه گوگل و آمازون در زمینه اسپیکرهای هوشمند و در کل لوازم هوشمند سابقه بسیار درخشانی دارند، اما کسب و کارها بیشتر به دنبال به‌کارگیری محصولات مایکروسافت هستند چراکه اکثر این کسب و کارها در حال حاضر از کامپیوترها و ویندوز شرکت مایکروسافت استفاده می‌کنند. خب مایکروسافت هم قصد ندارد انتظار کسب و کارها از این شرکت را بی‌پاسخ بگذارد. در کنفرانس جدید این کمپانی که از دو روز پیش در فلوریدا آغاز شده، مایکروسافت از کیت مهارت‌های جدید کورتانا برای شرکت‌ها و کسب و کارها رونمایی کرد. این کیت مهارت‌ها به کسب و کارها امکان بهره‌مندی و تنظیم دستیارهای صوتی را می‌دهد و از این طریق شرکت‌ها می‌توانند مهارت‌های مناسب و دلخواهشان را برای کسب و کار خود طراحی و تنظیم کنند.

کیت مهارت‌های کورتانا

خاویر سالترو مدیر بخش کورتانا درباره این مهارت‌های جدید گفت: «وقتی روند کاری این کسب و کارها از طریق دستورات صوتی انجام بگیرد، مطمئنا اتفاقات جالبی رخ خواهد داد. در گذشته این دستیارهای صوتی تنها وظیفه پر کردن فرم‌ها را برعهده داشتند اما حالا با استفاده از مهارت‌های جدید کورتانا می‌توان سوال پرسید، اقدامات لازم را انجام داد و در کل یک فعالیت را با سهولت و سرعت بیشتری انجام داد.» با استفاده از این مهارت‌های جدید کورتانا می‌تواند خیلی از کارها مانند برنامه‌ریزی جلسات با همکاران را از طریق یافتن زمان مناسب در تقویم ساده‌تر کند. البته این مثال‌ها تنها یکسری فعالیت‌های ساده و روزانه هستند اما کورتانا قادر است حتی برای انجام کارهای تخصصی هم برنامه‌ریزی شود. مثلا اگر کسب و کار شما از بات‌‌ها استفاده می‌کند، مهارت‌های جدید کورتانا می‌تواند به این بات‌ها اجازه دهد از سیستم پردازش صدای کورتانا استفاده کنند و حتی به سیستم کلود Azure هم متصل شوند.

با این ویژگی عملا بات‌ها هم می‌توانند به یکی از مهارت‌ها کورتانا تبدیل شوند. به‌کارگیری دستیارهای صوتی در محل کار ممکن است معادلات کنونی در زمینه حریم خصوصی و امنیت کارکنان و شرکت را تا حدودی به‌هم بریزد. نه تنها کسب و کارها باید امنیت خودشان را ارتقا دهند بلکه نیاز است کاربر هم خط واضحی بین دیتاهایی که دستیار صوتی می‌تواند به آنها دسترسی داشته باشد و اطلاعات خصوصی و محرمانه شرکت و کارمندان رسم کند. به‌نظر می‌رسد حالا که آمازون توانسته صنعت منازل هوشمند را با استفاده از محصولات اکو و دستیار صوتی الکسا در اختیار بگیرد، مایکروسافت مصمم است خودش را به‌عنوان برترین سرویس‌دهنده در زمینه کسب و کار هوشمند معرفی کند.