۲۵ هزار گوشی مسافری متخلف قطع و وصل شد
رئیس اتحادیه لوازم صوتی تصویری و موبایل درباره دستور گمرک برای قطع گوشیهای مسافری که با تخلف اظهار شده بودند و دستور وزیر ارتباطات برای وصل مجدد این گوشیها، اظهار داشت: اگر ثبت و رجیستری این گوشیهای مسافری خلاف قانون بوده است، گمرک نباید اجازه ثبت آنها را میداد و عوارض نیز نمیگرفت. وی افزود: اما اگر گمرک عوارض گرفت و به مردم اجازه واردات داد دیگر نباید آنها را قطع کند، بسیاری از مردم از مقررات اطلاع ندارند و در این رویه متضرر میشدند. رئیس اتحادیه لوازم صوتی تصویری و موبایل افزود: به جای قطع این گوشیهای مسافری باید با جدیت در برخورد با شرکتهای واردکننده متخلف وارد شوند که در حوزه شرکتها تخلف زیاد داشتهایم و آن پرونده نباید رها شود، زیرا چیزی که مشمول زمان شود از حساسیت آن کم خواهد شد.
وی در پاسخ به این سوال که چه تعداد گوشی مسافری دارای اشکال بود و قطع شد، گفت: طبق آماری که از آقای دهقانینیا در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گرفتم حدود 20 تا 25 هزار گوشی مسافری دارای اشکال بوده و قطع شده و در مجموع نیز آمار گوشیهای مسافری قطعشده، زیر 30 هزار گوشی بوده است. درستی گفت: اینکه با یک کد ملی و روی یک پاسپورت چند هزار گوشی مسافری ثبت شده است، مشخص میکند که این کار با هدف انجام شده و مساله سوغات آوردن چند گوشی مسافری ازسوی مصرفکننده نبوده است.
به گفته وی، شاید ۹۰ درصد گوشیهای مسافری دارای اشکال توسط افراد انگشتشماری وارد شده است، آنهایی که حرفهای هستند و شبکهای کار میکنند و نقش شرکتهای واردکننده در پشت پرده این واردات نیز دور از ذهن نیست، زیرا از آقای دهقانینیا شنیدم که به شرکتهای واردکننده گفته بودند، همکاری کنند، اما برخی از آنها تخلف میکنند. وی گفت: شاید تنها ۲۰ درصد گوشیهایی که قطع شده بود، دست مصرفکنندگان بود و بسیاری از گوشیها هنوز از دست شرکت و عمدهفروش خارج نشده بود. وی گفت: وصل مجدد این گوشیها اقدام بسیار درستی بود که از وزرای ارتباطات و صنعت مطالبه شد، از وزرایی که همکاری کردهاند، تشکر میکنیم که بحرانی را که خودشان ایجاد کرده بودند، پایان دادند تا مغازهدار و مصرفکننده را نجات دهند. رئیس اتحادیه لوازم صوتی تصویری و موبایل گفت: گوشیهای مسافری قطع شده بهطور کامل وصل شده و دیگر مشکلی وجود ندارد.
ارسال نظر