مشکل «صبح به خیر» برای گوشیهای هندی
گوشیهای کاربران هندی سرشار از عکس خورشید درخشان، بچههای بانمک و پرندههای رنگارنگ است که در حال صبح به خیرگویی هستند! میلیونها هندی که حتی برای اولین بار به اینترنت متصل میشوند، شیفته پیغامهای کوتاه عکسدار شدهاند که صبح به صبح برای دوستان و آشنایان خود میفرستند. میزان پُست عکسهای صبح به خیر روی گوشی در هند آنقدر بالاست که گوگل اعلام کرده است طی ۵ سال اخیر، جستوجوی عبارت «صبح به خیر» افزایش ۱۰ برابری داشته است. وبسایت Pinterest، پلتفرم جستوجوی تصویری مستقر در سانفرانسیسکو طی سال گذشته با افزایش ۱۰ برابری دانلود عکسهای متندار از سوی کاربران هندی روبهرو بوده است. برنامه پیغامرسان واتساپ که متعلق به فیس بوک است نیز بیش از ۲۰۰ میلیون کاربر فعال در هند دارد و به همین دلیل این کشور بازار بسیار بزرگی برای این پلت فرم محسوب میشود.
واتساپ به همین دلیل قابلیت نوشتن استاتوس را سال گذشته معرفی کرد تا کاربران هندی بتوانند در یک زمان به تمام دوستان خود صبح به خیر بگویند. دِش راج، یک شهروند ۷۱ ساله هندی است که به تازگی استفاده از گوشی هوشمند را آغاز کرده است. او هر روز حوالی ساعت ۶ صبح، تصویر صبح به خیرگویی مورد نظر خود را جستوجو میکند و از طریق برنامه واتساپ برای بیش از ۵۰ نفر از دوستان خود ارسال میکند. آقای راج معتقد است که این پیغامها میتواند به بهترین حالت ممکن منظور او را به دیگران انتقال دهد. شاید شیفتهترین کاربر هندی برای عکسهای صبح به خیرگویی، نخستوزیر نارندرا مودی باشد. او ساعت ۵ صبح از خواب برمیخیزد تا تمرین یوگا کند و معروف است که همزمان با طلوع صبح، پیغامهای خود را برای دیگران ارسال میکند و توقع بسیار بالایی نیز در دریافت جواب این پیغامها دارد.
معاشرت با دوستان و افراد فامیل، اصل مهمی برای هندیها محسوب میشود و به همین دلیل است که در عروسیهای هندی صدها یا حتی هزاران میهمان دعوت میشوند. گوشی هوشمند نیز راهحلی ساده و ارزان برای ارتباط با دیگران محسوب میشود. از آنجا که گوشیهای هوشمند اکثر کاربران هندی، از نوع ارزان هستند، به همین دلیل بسیاری از این افراد با حجم بالایی از این پیغامهای عکسدار و هنگ کردن گوشیهای خود روبهرو شدهاند. زمانی که محققان گوگل برای حل مشکل بسیاری از شهروندان هندی اقدام کردند متوجه شدند که هزاران عکس پیغامدار روی گوشیهای آنها ذخیره شده و حافظه دستگاه را پر کرده است. طبق تحقیقات جدید انجام شده، از هر سه کاربر با گوشی هوشمند، دو نفر با مشکل کمبود فضای روی دستگاه خود روبهرو هستند.
ارسال نظر