به گفته اسدنژاد بر اساس آنالیزهای انجام شده نرخ مصوب مرغ نباید بیشتر از ۲۴ هزار و ۹۰۰ باشد ولی به سبب اینکه بازار نیاز به ثبات داشت آن را پذیرفتند: «اما موضوعی که باید به آن توجه شود قیمت جوجه یکروزه است که به بیش از ۶هزار تومان رسیده است و با قیمت مصوب ۴۲۰۰ تومان به دست تولید کننده نمی‌رسد؛ در حالی که قیمت جوجه یکروزه بر مرغ حدود ۷ درصد اثر تورمی دارد. همچنین نهاده با ۱۰ تا ۱۵ روز تاخیر به دست مرغدار می‌رسد که این مشکل هم باید حل شود.»

او درباره بازار نهاده‌های دامی گفت: «تخصیص این مقدار نهاده در یک بازه زمانی مشخص اقدام فنی و کارشناسی نیست  و با تخلیه واحدهای مرغداری در ۵۰ روز موافق نیستیم، زیرا تخلیه  به شرایط واحدهای تولیدی و کیفیت نهاده بستگی دارد و نسخه واحدی نیست که بتوان برای همه مرغداری‌ها اجرا کرد.»

با توجه به شرایط کنونی که در برخی استان‌ها مرغ در بازه ۴۰ تا ۴۲ روز به وزن مناسب می‌رسد و واحد قابلیت تخلیه دارد، در برخی استان‌ها نیز ممکن است کیفیت نهاده یا شرایط محیطی باعث شود مرغ دیرتر به وزن مناسب برسد. اسدالله نژاد گفت: «یعنی شرایط تولید زمان تخلیه را مشخص می‌کند، اگرچه همین مصوبه تخلیه در ۵۰ روز هم در برخی استان‌ها اجرا نمی‌شود. اگر مرغی مثلا در ۴۰ روز به وزن ایده آل برسد و تا ۵۰ روز به آن دان داده شود این نهاده تبدیل به کود شده و صرفه اقتصادی ندارد. اگر هم مرغدار نهاده اضافی را نگه دارد که ممکن است بازار سیاه نهاده ایجاد شود. بنابراین سهمیه نهاده دامی باید براساس نیاز مرغداران باشد.»

نایب رئیس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی کشور با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۵کیلوگرم نهاده برای هر قطعه مرغ به مرغداران تعلق می‌گیرد،  گفت: برای هرمرغ ۴کیلو و ٨٠٠ گرم تا ۵کیلو نهاده کافی است. یعنی باید سهم نهاده کاهش یابد و از آن طرف  زمان تخلیه واحدهای مرغداری به تولیدکنندگان واگذار شود.