صحت قاچاق انواع لپ‌تاپ

شماره روزنامه: ۴۹۸۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۶۹۳۲۹۹ اصناف و تشکل ها

رئیس اتحادیه فناوران رایانه تهران درباره افزایش قیمت لپ‌تاپ در بازار‌ داخلی و بحث واردات قاچاق این کالا به کشور اظهار کرد: متاسفانه قاچاق انواع لپ‌تاپ نو و دست دوم به کشور صحت دارد و دلیل آن افزایش قیمت‌ها در بازار داخلی است.

محمد فرجی افزود: با شیوع ویروس کرونا تمام کلاس‌های درسی و بسیاری از جلسات اداری به‌صورت مجازی برگزار می‌شود که به سبب همین موضوع تقاضای خرید لپ‌تاپ در بازار افزایش پیدا کرده است و در همین راستا بسیاری از خانوارها توانایی خرید لپ‌تاپ برای فرزندان خود را ندارند.

وی تصریح کرد: به‌دلیل بروز این رویدادها، پای قاچاقچیان به بازار رایانه باز شده و خرید از این افراد برای مصرف‌کننده به‌دلیل عدم پرداخت هزینه‌های مربوط به گمرک و حمل کالا به صرفه‌تر است. فرجی ابراز کرد: متاسفانه اخیرا شاهد قاچاق لپ‌تاپ‌های دست دوم نیز به ایران هستیم که از کشورهای امارات، بحرین، کویت و... انجام می‌گیرند. این لپ‌تاپ‌ها از طریق مزایده شرکت‌های سازنده خریداری و به‌صورت فله‌ای وارد کشور می‌شوند.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن