۲۲ کیلومتر از بزرگراه «اهر- تبریز» دهه فجر افتتاح میشود
بیتالله عبداللهی با بیان اینکه عمده مشکل بزرگراه اهر-تبریز کمکاری برخی از مسوولان ذیربط این طرح در سالهای گذشته است، اظهارکرد: امسال این طرح جزو فعالترین طرحهای راهسازی کشور بوده، ولی سه ماه ابتدای سال وضعیت شرایط آب و هوایی نامطلوب بود و بارندگی تا حدودی مانع پیشرفت این طرح شد و اکنون نیز برودت هوا باعث کندی آن شده است؛ البته نمیتوان تنها وضعیت آب و هوا را دلیل بر کندی این طرح دانست.
وی افزود: از ابتدای سال ۹۷ با آغاز بارشها، تنها چهار ماه روی این طرح کار شده است، معتقدم این طرح باید بهصورت سه شیفت اجرا شود ولی این امر نیز محقق نمیشود. وی اظهار کرد: بزرگراه اهر- تبریز از ۲۰ سال پیش آغاز شده بود ولی با طولانی شدن فرآیند عملیات، ارزش واقعی خود را از دست داده است. نماینده هریس و اهر در مجلس شورای اسلامی افزود: اکنون ۳۴ کیلومتر این طرح در دست بنیاد مسکن است که ضرورت دارد این دستگاه نسبت به اتمام این طرح احساس مسوولیت بیشتری داشته باشد. عبداللهی با بیان اینکه این طرح از لحاظ اعتبار هیچگونه مشکلی ندارد و از ابتدای سال ۱۹ میلیارد تومان برای آن تخصیص یافته است، گفت: سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده بدهیهای پیمانکاران بهطور کامل پرداخت شود.
وی با بیان اینکه راه و شهرسازی باید برای اتمام این طرح همت مضاعف داشته باشد، اظهار کرد: موانع جزئی این طرح باید حل شود، متاسفانه راه و شهرسازی طی سالهای گذشته فعالیت مطلوبی نسبت به امسال برای اتمام این طرح انجام نداده بود ولی امسال با پیگیری بودجه، اقدامات خوبی در دولت تدبیر و امید برای پیشبرد طرح انجام شد ولی میتوانست مطلوبتر از وضعیت فعلی نیز شود.نماینده هریس و اهر در مجلس شورایاسلامی با بیان اینکه این راه پاسخگوی تردد بین اهر-تبریز نیست و روزانه بیش از ۳۵ هزار خودرو در این جاده تردد دارد، گفت: عمده علل تصادفات نیز به دلیل عدم رعایت ظرفیت این جاده است.وی نبود راه ارتباطی مطلوب را یکی از موانع توسعه مناطق محروم دانست و گفت: قسمت شمال شرقی استان به دلیل عدم راههای ارتباطی مناسب محروم باقیمانده است، زمانی که راه مناسبی نباشد هیچ گردشگر و سرمایهگذاری به منطقه جذب نمیشود، کشاورز نمیتواند محصولات خود را با دسترسی راحت در بازار به فروش برساند، حتی دلیل کمبود پزشک متخصص در بیمارستانهای اهر و هریس به نبود راههای ارتباطی مناسب برمیگردد.
وی ادامه داد: بهرغم وجود معادن غنی طلا و مس در این مناطق، به دلیل نبود راههای ارتباطی مناسب، معادن غنی این مناطق استخراج نشده و هیچ سرمایهگذاری در این حوزه سرمایهگذاری نمیکند، زمانی که این جاده امنیتی ندارد، سرمایهگذار چگونه به شهرهای هریس، اهر و مغان مراجعه کند؟عبداللهی تاکید کرد: دولت برای اتمام این طرح هر هزینهای نیاز باشد را در اختیار دستگاههای مربوطه قرار میدهد و از لحاظ بودجه هیچ مشکلی وجود ندارد. وی اظهار امیدواری کرد: عملیات اجرایی این طرح بهخوبی پیشرفت داشته و تا سال ۹۸ بهطور کامل به اتمام برسد، در غیر اینصورت مسوولان باید از مردم عذرخواهی کنند.
ارسال نظر