شماره روزنامه ۶۰۴۶
|

آرشیو اخبار : %DA%AF%D8%B2%D8%A7%D8%B1%D8%B4 %D9%88%DB%8C%DA%98%D9%87

  • مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه‌گذاری گروه صنعتی ملی (کفش ملی) روز چهارشنبه 29 خرداد ماه با حضور 99 درصد سهامداران برگزار شد. در این مجمع که با حضور سیدعلیرضا سیاسی‌راد به‌عنوان رئیس مجمع، سیدعلیرضا میرنیا و محمدنادر خمجانی به‌عنوان ناظر و شهره احمدپور به‌عنوان منشی جلسه برگزار شد، به بررسی عملکرد سال مالی 97 این شرکت پرداخته شد. نادر صادقی، مدیرعامل شرکت با بیان اینکه برای تحقق بخشیدن به برنامه‌های شرکت و رسیدن به نقطه مطلوب، برداشتن قدم‌های اجرایی را در دستور کار قرار داده‌ایم گفت: مهم‌ترین و اصلی‌ترین شعار ما سلامت، صداقت و شفافیت است و تمام تلاش گروه صنعتی ملی در ماه‌های اخیر این بوده است که وضعیت موجود را آسیب‌شناسی و در نهایت شفافیت، تمامی مشکلات و بحران‌های شناسایی شده را به سهامداران منعکس کرده و…
  • مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی منتهی به 29 اسفند ماه 1397 شرکت نفت ایرانول با ثبت بی‌نظیرترین سال ایرانول از اول تاسیس تاکنون با رشد اکثر شاخص‌ها و با حضور بیش‌از ۹1درصد سهامداران سه‌شنبه 28 خرداد ماه در سالن تلاش وزارت کار برگزار شد. این مجمع که به ریاست آقای خالق و نظارت آقایان فصیحی و توکلی برگزار شد علاوه بر تصویب صورت‌های مالی با توجه به گزارش عملکرد مدیرعامل شرکت با ثبت رکورد بالاترین مبلغ فروش همراه با رشد سهم بازاردر تاریخ ایرانول و نیز رشد سود عملیاتی به میزان 40 درصد نسبت به سال 1396، رشد فروش به میزان 62 درصد و افزایش 53 درصدی سود خالص سال نسبت به سال قبل از مبلغ 2121 میلیارد ریال در سال 96 به مبلغ 3246 میلیارد ریال در سال 97 که عمدتا ناشی از افزایش حجم فروش داخلی به میزان 63 درصد و کاهش…
  • در مجمع عمومی عادی سالانه شرکت صنایع لاستیکی سهند تقسیم 200 ریال سود به ازای هر سهم به تصویب رسید. به گزارش «دنیای اقتصاد»، در این مجمع، داود رحمانی مدیرعامل این شرکت به تشریح عملکرد سهند در سال مالی 97 پرداخت و گفت: در سال 96 تولید تسمه نقاله در سهند معادل یک هزار و 283 تن بود که در سال 97 به یک هزار و 950 تن افزایش یافت.
  • درآمد هر سهم چادرملو در سال مالی 1397 نسبت به سال مالی 1396 به میزان 456 ریال، معادل 121 درصد افزایش داشته است.
  • جلسه مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت سرمایه‌گذاری بوعلی (سهامی عام) برای سال مالی منتهی به 30/ 11/ 1397 راس ساعت 10:00 روز سه‌شنبه مورخ 31اردیبهشت 1398 در سالن اجتماعات مجتمع نیکوکاری رعد واقع در شهرک قدس تهران با حضور صاحبان بیش از 86/ 92درصد سهام برگزار شد.
  • مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام برای سال (دوره) مالی منتهی به 29 اسفندماه 97 شرکت فرآوری مواد معدنی ایران با حضور 08/ 54 درصد سهامداران برگزار شد. در این مجمع که ریاست آن برعهده مسعود سالاری، نظارت آن برعهده رضا منفرد و رامتین قسمتی و دبیری آن برعهده حمید علاماتی (مدیرعامل شرکت فرآوری مواد معدنی ایران) بود، تقسیم مبلغ 1000 ریال سود به ازای هر سهم به تایید سهامداران رسید.
  • «اتکام» با تقسیم بالاترین سود نقدی درصنعت بیمه، برگی زرین در کارنامه عملکرد خود به ثبت رسانید.
  • حمل‌و‌نقل دریایی نقشی غیرقابل جایگزین در تجارت خارجی به‌ویژه تجارت فراقاره‌ای کشورها دارد و به‌عنوان ایمن‌ترین و به صرفه‌ترین شیوه‌ حمل‌و‌نقل انبوه کالا نسبت به سایر شیوه‌های حمل‌و‌نقل، از جایگاهی کلیدی در رشد و توسعه اقتصادی کشورها برخوردار است و در حال‌حاضر بیش از 90 درصد حمل‌و‌نقل بین‌المللی کالا توسط حمل‌و‌نقل دریایی به انجام می‌رسد. بخش حمل‌و‌نقل دریایی ایران همواره با بهره‌گیری از مزیت‌های ناشی از 5800 کیلومتر مرز ساحلی در استان‌ها و جزایر جنوبی و شمال کشور و با اتکا به ظرفیت‌ها و توان عملیاتی بنادر بازرگانی و ناوگان حمل‌و‌نقل دریایی خود با جابه‌جا‌یی بیش از 90 درصد از کالاهای مربوط به تجارت خارجی کشور، نقشی حیاتی، غالب، منحصربه فرد و غیرقابل جایگزینی را در صحنه اقتصاد ملی و منطقه‌ای و تجارت خارجی کشور…
  • شرکت نفت ایرانول که یکی از چهار شرکت تولیدکننده روانکار درکشور است 11 آذر وارد هفدهمین سال تاسیس خود شد. این شرکت که از شرکت‌های بورسی است روند رشد و توسعه را به سرعت در حال طی کردن است و طی 5 سال گذشته با مدیریت مهندس عیسی اسحاقی مدیرعاملی که حدود 20 سال سابقه شرکت داری را در رزومه کاری خود به‌عنوان مدیرعامل، رئیس هیات مدیره، نائب رئیس هیات مدیره و عضو هیات مدیره حدود 30 شرکت و سوابقی همچون مشاوری وزیر نفت، رئیس هیات مدیره هلدینگ نفت،گاز بانک ملت، پتروشیمی اردبیل و... دارد، توانست با استفاده از تجربه کاری و توان مدیریتی خود و همراه کردن کارشناسان و کارکنان ایرانول گام‌های مهمی در توسعه این شرکت بردارد و طی 5 سال مدیریت بر این شرکت رکورد تولید، فروش، صادرات، صادرات روغن موتور، سود، افزایش سهم بازار را بشکند و…
  • اعتصاب، تجمع کارگران، حقوق‌های معوق و بیکاری چند صد نفر از جوانان کشور اخبار ناامید‌کننده‌ای بودند که در سال‌های اخیر از شهر اراک و یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعتی کشور یعنی هپکو شنیده می‌شد. شرکتی که با غول‌های خودروسازی مطرح دنیا رقابت می‌کرد، به جایی رسیده بود که تولید را تعطیل کرده و بحرانی به نام هپکو در مدیریت صنعتی و اقتصادی کشور ایجاد شد. کارگران آماده کار بودند تا امید را به خانواده‌هایشان برگردانند اما...