شماره روزنامه ۶۵۴۹
|

روایتی از تاب‌آوری بنادر ایران؛

دنیای اقتصاد - قشم: درحالی‌که برخی تحلیلگران بین‌المللی وقفه در تجارت و فلج شدن گمرکات ایران را یکی از اهداف جنگ ترکیبی ارزیابی می‌کردند، عملکرد گمرک شهید رجایی در هرمزگان، تصویری واقعی از تاب‌آوری اقتصادی و مدیریت میدانی را به نمایش گذاشت.

در قسمت جدید برنامه «تراز» بررسی شد؛

دنیای اقتصاد: در مناطق ۴ و ۵ تهران، اجاره‌نشینی به مرز چالش رسیده است.

اخبار مسکن و شهری روزنامه شماره ۶۴۳۵

    پنجشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
  • بدل «حمل‌ونقل عمومی» در تهران چگونه شکل گرفت؟

    روزنامه شماره ۶۴۳۵

    تهران در تسخیر ناوگان موتوری

    «موتور سیکلت‌‌‌‌‌ها»، ستون جابه‌جایی در تهران را تغییر دادند و با تبدیل‌شدن به یک مد حمل‌ونقل، پایتخت را با پدیده یک خودرو-یک موتورسیکلت روبه‌رو کرده‌است که به‌دلیل انفعال مدیران شهری و نداشتن نقشه‌راهی مشخص در تغییر سبک حمل‌ونقلی جدید، تهران با «تداخل حرکتی» خودرو و موتور در بزرگراه‌ها مواجه شده‌است. «حرکت قطاری» موتورسیکلت‌‌‌‌‌ها در مسیر کندرو در بزرگراه‌های تهران، در این روزها بیش از هر زمان دیگری قابل‌مشاهده است که شکلی از تردد این وسیله جابه‌جایی در سطح شهر را باب کرده‌است.
  • دو بازوی کمکی برای نوسازی خانه‏‏‏‏‌های کلنگی فعال می‌شود؛

    روزنامه شماره ۶۴۳۵

    آزمون جدید دولت مقابل «بد مسکن‏‏‏‏‌ها»

    حدود ۲۰‌میلیون نفر معادل ۶.۲‌میلیون خانوار در کشور در بافت‌‌‌‌‌های ناکارآمد شهری و روستایی (عمدتا شهری) زندگی‌کرده و بخش قابل‌توجهی از این افراد دچار فقر مسکن از نوع «بدمسکنی» هستند. این بافت ناکارآمد شامل بافت فرسوده، بافت تاریخی و سکونتگاه‌‌‌‌‌های غیررسمی می‌شود. ساکنان این مناطق از حداقل سرانه‌‌‌‌‌های خدمات شهری بی‌‌‌‌‌بهره بوده و در عین‌حال جان و مال آنها در معرض تهدید ناشی از حوادث طبیعی و غیرطبیعی قرار دارد. در چنین شرایطی مدیرعامل سازمان بازآفرینی شهری از ایجاد هم‌‌‌‌‌افزایی میان نهادها و سازمان‌های متولی ساماندهی به این بافت‌‌‌‌‌های ناکارآمد خبر داده‌است. البته تحقق این هدف در گرو تامین مالی خواهد بود.
۱