شماره روزنامه ۶۵۸۱
|

کارگردان معروف،فیلم‌های این دوران را کارخانه سوسیس‌سازی بی‌مزه خواند

کوئنتین تارانتینو کارگردان معروف آمریکایی و برنده اسکار از سینمای امروز ‌هالیوود انتقاد کرد و آن را کارخانه سوسیس‌سازی بی‌مزه خواند. او اعلام کرد که فیلم‌های جدید دیگر مانند گذشته او را مجذوب نمی‌کنند و اکنون ترجیح می‌دهد به‌جای تماشای فیلم، کتاب بخواند.

سرانجام بعد از مدت‌ها گمانه‌زنی یک خواننده لس آنجلسی به ایران آمد و پنج‌شنبه شب در مهمانی غدیر حضور پیدا کرد و در میدان امام حسین روی استیج رفت و ترانه خواند.انتشار فیلم اجرای قیصر غروب پنج‌شنبه شبکه‌های مجازی را به تسخیر در آورد و واکنش‌های بسیاری را برانگیخت.

اخبار فرهنگ و هنر روزنامه شماره ۶۵۴۲

    شنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۵
  • بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی کشور برگزار می‌شود؟

    روزنامه شماره ۶۵۴۲

    کلاف پیچیده نمایشگاه کتاب

    اردیبهشت ماه کتاب است. در این ماه‌میلیون‌ها علاقه مند از چهار سوی کشور به تهران می‌آیند تا در نمایشگاه کتاب حضور پیدا کنند و همین موضوع باعث می‌شود تا پایتخت با بوی کتاب آغشته شود. اکنون جنگ بر همه چیز سایه انداخته و آینده نامشخص است. در این روزها زمزمه‌های برگزاری یا عدم برگزاری اش در محافل فرهنگی پیچیده و هنوز کسی جواب این سوال را نمی داند.
  • آخرین وضعیت تالار هنر پس از آسیب در جنگ

    دنیای اقتصاد: تالار هنر در محدوده میدان هفت‌تیر تهران یکی از معدود سالن‌های تخصصی تئاتر کودک و نوجوان است که در روزهای جنگ به دلیل بمباران یکی از مناطق مرکزی پایتخت به شدت آسیب دید.
  • «جواهری در قصر» در نظر‌سنجی شبکه تماشا اول شد

    روزنامه شماره ۶۵۴۲

    و همچنان «یانگوم»

    دنیای اقتصاد: صدا و سیما رسما در تسخیر سریال‌های تکراری است و تعدادی از شبکه‌ها نوبتی سریال‌های محبوب قدیمی را بازپخش می‌کنند و چرخه همچنان ادامه پیدا می‌کند.
۱