طرح جدید فروش تسلیحات آمریکایی به اسرائیل

واشنگتن‌پست روز سه‌شنبه به نقل از یک مقام آمریکایی گزارش داد که دولت ترامپ در حال آماده‌سازی فروش چند میلیارد دلاری از بمب‌های ۲٬۰۰۰ پوندی به اسرائیل است.

این مقام افزود که این بسته ۲.۸ میلیارد دلاری با پول مالیات‌دهندگان آمریکایی خریداری می‌شود و شامل ۴۰٬۰۰۰ بمب ۲٬۰۰۰ پوندی از جمله ۲۰٬۰۰۰ بمب MK-۸۴ و ۲۰٬۰۰۰ بمب BLU-۱۱۷ است. این فروش همچنین شامل ۲۰٬۰۰۰ کلاهک سنگرشکن I-۲۰۰۰ است.

استفاده رژیم صهیونیستی از تسلیحات آمریکایی علیه غیرنظامیان در فلسطین و لبنان، در سال‌های اخیر موجی از اعتراضات مردمی را در آمریکا در پی داشته است.

معترضان با اشاره به همدستی آمریکا در جنایات رژیم صهیونیستی خواستار توقف کمک‌ها و همکاری‌های تسلیحاتی به اسرائیل شده‌اند.

این بسته، از بزرگ‌ترین فروش‌های تسلیحاتی آمریکا به اسرائیل در سال‌های اخیر از مهمات مذکور به شمار می‌رود.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.