آخرین وضعیت تالار هنر پس از آسیب در جنگ

شماره روزنامه: ۶۵۴۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۶۴۷۱۵ فرهنگ و هنر

دنیای اقتصاد: تالار هنر در محدوده میدان هفت‌تیر تهران یکی از معدود سالن‌های تخصصی تئاتر کودک و نوجوان است که در روزهای جنگ به دلیل بمباران یکی از مناطق مرکزی پایتخت به شدت آسیب دید.

آخرین وضعیت تالار هنر پس از آسیب در جنگ

 امیر مشهدی عباس مدیر تالار هنر خبر داده بازسازی این تالار تقریبا به پایان رسیده و احتمالا هفته آینده میزبان یک اثر نمایشی خواهد بود. او گفت فقط مختصری از کارهای لابی و نصب شیشه‌های دوجداره پایین مانده که امیدواریم به زودی این بخش نیز انجام بشود.  او درباره زمان آغاز فعالیت این تالار گفت: تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم که اجراهایمان را از سر بگیریم و در صورتی که شرایط به روال فعلی باشد، می‌توانیم از هفته آینده میزبان نمایش‌ها باشیم اما همه اینها به شرایط کشور وابسته است و باید دید این شرایط به چه سمت و سویی می‌رود.

 مدیر تالار هنر درباره اینکه آیا گروه‌هایی هستند که تمایلی به اجرای نمایش در شرایط فعلی داشته باشند، گفت: یکی دو گروه تمایل دارند. نمایشی هم متقاضی اجراست که مضمون آن درباره میهن‌دوستی است و به شخصیت رئیسعلی دلواری اشاره دارد. این نمایش پیش از این هم اجرا شده و کار آماده‌ای است اما همان گونه که توضیح دادم، اجرای هر نمایشی وابسته به وضعیت کلی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن