شماره روزنامه ۶۵۴۴
|

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد؛ در کمتر از یک‌سال ایران دوبار مورد هجوم قرار گرفته و علاوه بر خسارات انسانی و مالی، بسیاری از فعالیت‌های اقتصادی کاهش یافته یا متوقف شده است؛ وضعیتی که برای اقتصادی با مشکلات مزمن به معنای فشار بیشتر بر تولید، افزایش تورم و کاهش رفاه است.

«سرمقاله» دنیای اقتصاد را بخوانید و بشنوید!

دنیای اقتصاد: اقتصاد ایران حتی بدون جنگ نیز با عدم‌تعادل‌های ساختاری وارد سال ۱۴۰۵ می‌شد؛ از جمله پایداری تورم مزمن ناشی از سلطه مالی، ضعف انضباط سیاستی، نرخ پایین و ناپایدار تشکیل سرمایه و افت درآمد ملی.

اخبار سرمقاله روزنامه شماره ۶۵۳۲

    یکشنبه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۵
  • تنگه هرمز، دست برتر ایران و منافع ملی + فایل صوتی

    پس از گذشت بیش از یک ماه از تجاوز نظامی مشترک دولت‌های اسرائیل و ایالات متحده آمریکا به ایران به روشنی معلوم شده است که دولت آمریکا هیچ استراتژی مشخص و منسجمی برای این ماجراجویی نظامی نداشته و صرفا اسیر این تصور احتمالا القاشده از سوی دولت اسرائیل بوده که با نخستین ضربه کاری به سران نظام در همان روزهای اول، کار یکسره خواهد شد. اما این خیال خام با مقاومت جانانه ایرانیان و نیروهای نظامی آن باطل شد و نه تنها متجاوزان در اهداف اصلی اولیه شکست خوردند، بلکه به تدریج روشن شد ایران با استفاده هوشمندانه از موقعیت استراتژیک تنگه هرمز دست برتری در جنگ و طبیعتا صلح آینده پیدا کرده است. بهره‌گیری عاقلانه از این دست برتر در جهت منافع ملی ایران آینده این جنگ و راه برون‌رفت از آن را رقم خواهد زد.
۱