خودرو‌های جدید وارداتی عرضه می‌شوند

مهدی ضیغمی مدیر طرح واردات خودروی وزارت صمت امروز در نشست خبری اظهار کرد: در هفته جاری پس از اخذ مجوزهای لازم عرضه جدید خودروهای وارداتی آغاز می‌شود.

وی افزود: در این دور، خودروهای عرضه‌شده تنوع و تعداد بالایی خواهد داشت که در نهایت در موضوع قیمت هم تأثیر خود را خواهد گذاشت.

خبر مرتبط
تعرفه واردات خودرو 5 درصد کاهش می‌یابد

به رغم مخالفت دولت با کاهش تعرفه واردات خودرو، کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، حداقل تعرفه واردات خودرو را در لایحه بودجه سال آینده، 95 درصد تعیین کرد.

ضیغمی درباره تداوم عرضه در سال آینده تصریح کرد: تمام اهتمام و برنامه‌ریزی ما در وزارت صمت تداوم و عرضه منظم واردات خودرو خواهد بود.

وی ادامه داد: در حال حاضر در حال جمع آوری اطلاعات از شرکت‌ها هستیم؛ بخش اصلی انجام شده و شرکت‌ها مدارک و مستندات خودروها و تأمین ارز را برای وزارت صمت ارسال کرده‌اند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.