چشم قیمت طلا به دلار و ترامپ/ مسیر کاهش قیمت در دسترس؟

به گزارش اقتصادنیوز، بازار طلا و سکه معاملات امروز را در حالی استارت خواهد زد که روز یکشنبه با ادامه نوسانات، تغییرات قابل‌توجهی را تجربه کرد. ورود دلار به کانال چهارم از کریدور هشتم و تثبیت قیمت طلای جهانی در سطح ۲۸۰۱ دلار به دلیل تعطیلی بازارهای بین‌المللی، دو عامل کلیدی افزایش نرخ‌ها در بازار داخلی طلا و سکه به شمار می‌روند.

در جریان معاملات روز یکشنبه، حباب اکثر قطعات سکه با کاهش همراه شد که این افت نشان‌دهنده کاهش میزان تقاضا در بازار فلزات گران‌بهاست.

با این حال، قیمت طلای جهانی روز گذشته همچنان در محدوده ۲۸۰۱ دلار باقی ماند و در لحظه تدوین این گزارش با کاهش به ۲۷۶۰ دلار رسید.

طلای آبشده نیز معاملات روز یکشنبه را با قیمت ۲۴ میلیون و ۵۵۹ هزار تومان آغاز کرد و با افزایش تا ۲۴ میلیون و ۶۱۵ هزار تومان بالا رفت. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با قیمت ۵ میلیون و ۶۸۰ هزار تومان معامله شد. براساس بررسی اقتصادنیوز، حباب طلای آبشده نیز منفی ۱۴۹ هزار تومان محاسبه شد.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «چشم بازار طلا به دلار و ترامپ/ کاهش تقاضا حباب سکه را آب کرد؛ راه نزول قیمت بسته شد؟/ پیش‌بینی قیمت سکه امروز 15 بهمن 1403» بخوانید.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.