شماره روزنامه ۶۰۴۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۲ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۶۰۲۲

  • سرنوشت واردات خودرو

    دنیای اقتصاد-گروه خودرو: سرنوشت واردات خودرو در دولت چهاردهم چه خواهد شد؟ در پاسخ به این سوال دو سناریو مطرح است؛ سناریوی اول بر تداوم سیطره دولت بر واردات و ورود قطره‌چکانی خودرو تاکید دارد، حال آنکه سناریوی دوم حکایت از بازگشت واردات به مدار اصلی خود دارد. در این سناریو واردکنندگان همچون روال سابق، متولی ورود خارجی‌ها خواهند بود. در حال حاضر از صفر تا صد واردات خودرو یعنی نحوه واردات، فروش و قیمت‌گذاری با دولت است. واردکنندگان در نظرسنجی «دنیای‌اقتصاد» اولا بر خروج دولت از واردات خودرو تاکید دارند و ثانیا از سیاستگذار دولت چهاردهم خواسته‌اند که شرایط واردات را تسهیل کند. دست‌اندرکاران بازار وارداتی‌ها همچنین مقررات مربوط به «واردات در ازای تولید» را توزیع رانت در بازار خودروهای وارداتی خوانده‌اند.
  • ترکیه بازیگر جدید بازار برقی‌‌‌ها

    دنیای‌اقتصاد - گروه اقتصاد بین‌الملل: در سواحل دریای مرمره، کارخانه‌‌‌ای به رنگ‌‌‌ خاکستری و فیروزه‌‌‌ای با سرعتی سرسام‌‌‌آور ساخته شده است که تولید خودروهای برقی را با قدرت دنبال می‌کند. آنکارا امیدوار است شرکت «توگ» به‌عنوان اولین خودروساز بزرگ برقی ترکیه، جایگاه بین‌المللی این کشور در این حوزه را تثبیت کند. در داخل کارخانه، بازوهای روباتیک، محفظه سرنشینان مدل شاسی‌‌‌بلند برقی شرکت توگ به نام T۱۰X را که سال گذشته برای اولین‌‌‌بار عرضه شد، جوشکاری می‌کنند. پس از رنگ‌‌‌آمیزی، قطعات برای مونتاژ فرستاده می‌‌‌شوند و در نهایت از یک تونل نورانی عبور می‌کنند تا کارشناسان فنی هرگونه عیوب احتمالی را بررسی کنند. در این کارخانه در هر یک‌ساعت ۲۰دستگاه خودرو تولید می‌شود. باتری این خودروها با مشارکت شرکت چینی «فاراسیس انرژی»‌‌‌ تولید می‌شود و در ساختمان مجاور مونتاژ می‌‌‌شوند.
  • خودروهای برقی کار دست خودروسازان بریتانیایی داد

    دنیای‌اقتصاد: داده‌‌‌های صنعتی نشان داد، تولید خودرو در بریتانیا در آوریل ۷‌درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل و برای دومین ماه متوالی کاهش یافت؛ زیرا تولیدکنندگان مدل‌‌‌های موجود را متوقف کردند و کارخانه‌‌‌های بیشتری به تولید خودروهای الکتریکی روی آوردند. به گزارش «ایسنا»، به نقل از رویترز، انجمن سازندگان و بازرگانان موتور (SMMT) اعلام کرد که در ماه آوریل، در مجموع ۶۱‌هزار و ۸۲۰دستگاه خودرو از خطوط تولید خارج شدند، در حالی که این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۶۶‌هزار و ۵۲۷دستگاه بود. حجم تولید مارس ۲۷.۱‌درصد کاهش یافت.
  • رونمایی از خودروی سفارشی روباز ب‌‌‌ام‌‌‌و

    دنیای‌اقتصاد: ب‌‌‌ام‌‌‌و در جشنواره خودروهای کلاسیک ویلا داسته (Villa d'Este) در ایتالیا از یک خودروی روباز رونمایی کرد. این خودروی لوکس براساس سری ۸ کارخانه ساخته شده و رسانه‌‌‌ها گمانه‌‌‌زنی کرده‌‌‌اند که ب‌‌‌ام‌‌‌و قصد دارد آن را در تعدادی محدود تولید کند. جشنواره خودروهای کلاسیک ویلا داسته هر سال در عمارتی به همین نام در نزدیکی شهر رم برگزار می‌شود و از جمله گردهمایی‌‌‌های مهم در تقویم صنعت خودرو است. ب‌‌‌ام‌‌‌و حامی مالی این جشنواره است و در آنجا کانسپت‌‌‌هایی با الهام از مدل‌‌‌های کلاسیک خود رونمایی می‌کند.
  • ۳۱ خرداد؛ زمان قطعی پایان تولید پژو پارس

    دنیای‌اقتصاد: مدتی است با طرح موضوع توقف تولید پژو پارس، از سورن‌پلاس، خودرویی دارای استانداردهای ۸۵گانه، به‌عنوان جایگزین این محصول یاد می‌شود؛ اما خودروهایی همچون ۲۰۷ و تارا دستی نیز جزو گزینه‌‌‌های پیشنهادی هستند که در طرح‌‌‌های فراخوان در حال ارسال به مشتریان است. به گزارش «ایسنا»، همان‌طور که چندی پیش، در نامه معاون سازمان استاندارد اعلام شد، پژو پارس به عنوان خودرویی با پلتفرم قدیمی که قادر به دریافت استانداردهای ۸۵گانه نیست، از مدار تولید خارج خواهد شد و ایران‌‌‌خودرو تا بهار امسال مجوز تولید آن را دارد و شنیده‌‌‌ها حاکی از این است که این مجوز تا ۳۱خرداد بوده و دیگر تمدید نخواهد شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر