شماره روزنامه ۶۵۳۰
|

چگونه بحران نفت خلیج فارس تحریم‌های مسکو را کمرنگ کرده است؟

بحران خلیج‌فارس و جهش بهای نفت، فرصتی طلایی برای اقتصاد تحت تحریم مسکو رقم زد. اختلال در عرضه نفت خاورمیانه، تقاضا برای انرژی روسیه را افزایش داد و فشارهای غرب کمرنگ شد. اما تحلیلگران ضعف ساختاری را دلیلی بر موقتی بودن این سودآوری کلان می‌دانند.

پژوهش‌های تجربی نتوانسته‌اند به بحث‌های کارگر-کارفرما پایان دهند

مجادلات آکادمیک بر سر وضع حداقل دستمزد، همچنان به قوت خود باقی است. مخالفان آن را عامل بیکاری می‌دانند و موافقان این اثر را کوچک معرفی می‌کنند. با این حال، مطالعات جدید نشان می‌دهد که حداقل دستمزد، تاثیر گسترده‌ای بر فشار کاری و مزایای شغلی دارد.

اخبار تحلیل روزنامه شماره ۶۴۲۵

    یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴
  • سیاست ارز چند نرخی باعث افزایش میزان بیش‌اظهاری در واردات شده است؛

    روزنامه شماره ۶۴۲۵

    رانت تجار ترجیحی

    سیاست ارز چندنرخی باعث ایجاد پدیده‌ «بیش‌اظهاری» در واردات شده است. برخی افراد خاص قیمت کالاهای وارداتی را بیش از رقم حقیقی اعلام می‌کنند و به ازای آن ارز ترجیحی دریافت می‌کنند. رانتی که برخی واردکنندگان با استفاده از آن سودهای چند‌میلیون دلاری کسب می‌کنند.
  • «دنیای اقتصاد» اظهارات عراقچی درخصوص امکان رسیدن به توافق عادلانه را بررسی کرد؛

    روزنامه شماره ۶۴۲۵

    ابهامات مذاکرات ایران و آمریکا

    تحرکات و پویایی‌های جدید در پرونده هسته‌ای که با اظهارات وزرای خارجه ایران و عمان و برخی گمانه‌زنی‌ها از دور جدید مذاکرات همراه شده، ابهاماتی را درخصوص احتمال آغاز گفت‌وگوها و شروط طرفین به‌همراه داشته است. «دنیای‌اقتصاد» در گزارشی نظرات کارشناسان را در این خصوص جویا شده است.
۱