شماره روزنامه ۶۴۹۵
|

چرا رشد مداوم قیمت‌ها فراتر از توضیحات اقتصادی است؟

گرچه در اقتصاد متعارف، تورم پدیده‌ای اقتصادی است که از بی‌انضباطی مالی دولت یا خلق نقدینگی ناشی می‌شود، اما نگاهی دقیق‌تر، از زورآزمایی اجتماعی و ارتباط آن به توازن قدرت پرده برمی‌دارد. بر این اساس، تورم همواره بازتوزیع‌گر است و برندگان و بازندگان خود را دارد.

بازگشت نخست‌وزیر سابق عراق چه پیامی برای معادله ایران و آمریکا دارد؟

بازگشت نوری مالکی به کرسی نخست‌وزیری عراق، در شرایط تشدید تنش میان تهران و واشنگتن، می‌تواند معادلات سیاسی و اقتصادی بغداد را وارد مرحله‌ای حساس کند. یک کارشناس مسائل عراق به «دنیای‌اقتصاد» گفت که مالکی در مسیر ایجاد موازنه میان ایران و آمریکا گام برخواهد داشت.

اخبار تحلیل روزنامه شماره ۶۴۲۰

    دوشنبه، ۰۵ آبان ۱۴۰۴
  • معاون امور مجلس معاونت علمی رئیس‌جمهوری،‌با طرح پارلمان مخالفت کرد

    روزنامه شماره ۶۴۲۰

    سرگردانی سازمانی هوش مصنوعی

    دولت به صراحت با طرح تشکیل سازمان هوش مصنوعی مخالفت کرد و آن را با برنامه هفتم توسعه در تضاد دانست و گفت این طرح مانع چابک‌سازی دولت می‌شود. دولت همچنان به «ستاد توسعه هوش مصنوعی» اعتقاد دارد؛ این اختلافات مانع توسعه هوش مصنوعی در کشور شده است.
۱