شماره روزنامه ۶۶۸۰
|

هزینه فزاینده تامین بنزین، ابهام در نحوه توزیع یارانه و رشد بی‌وقفه مصرف، سه ضلع مساله‌ای هستند که حل هر یک، بدون پرداختن به دیگری، ممکن نیست

هزینه فزاینده تامین بنزین، ابهام در توزیع یارانه و رشد افسارگسیخته مصرف، چرخه‌ای معیوب ساخته‌اند: بدون شفافیت یارانه، قیمت‌گذاری هدفمند نمی‌شود؛ اگر مصرف مهار نشود، هزینه‌ها فزاینده و بدون محاسبه هزینه واقعی، اصلاحات فاقد پشتوانه اقتصادی خواهند بود.

دنیای‌اقتصاد: بهای شاخص برنت دوشنبه ۱۲اکتبر از مرز ۱۰۵دلار عبور کرد؛ بالاترین سطح در بیش از ۲هفته. این جهش به گزارش تارنمای Tradingeconomics در روزی رخ داد که آمار عرضه خلاف آن را نشان می‌داد: صادرات نفت خام خلیج‌فارس طبق گزارش‌ها به ۱۷میلیون بشکه در روز، یعنی حدود ۹۸درصد سطح پیش از جنگ، بازگشته…

اخبار بازار نفت روزنامه شماره ۶۶۷۹

    دوشنبه، ۲۰ مهر ۱۴۰۵
  • چرا حتی با عبور روزانه ۱۴ میلیون بشکه نفت از هرمز، قیمت همچنان بالای ۱۰۰ دلار ماند؟

    روزنامه شماره ۶۶۷۹

    اسکورت جنگی، قبض نفتی

    عبور روزانه حدود ۱۴ میلیون بشکه از تنگه هرمز به کمک اسکورت نظامی‌آمریکا در روزهای پایانی سپتامبر هم نتوانست قیمت نفت را به زیر ۱۰۰دلار بازگرداند.
  • مقابله با افزایش قیمت‌ها

    اعضای آژانس بین‌المللی انرژی در تلاش برای مقابله با افزایش افسارگسیخته قیمت‌ها و کمبود عرضه ناشی از درگیری‌های خاورمیانه، برای شتاب‌بخشی به روند آزادسازی ذخیره‌سازی‌های انرژی به توافق رسیدند.
  • سرمایه‌گذاری ۹۲‌ میلیارد دلاری در پتروشیمی

    مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی سرمایه‌گذاری انجام‌شده در صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۴ را حدود ۹۲میلیارد دلار اعلام کرد. به گزارش شانا، امید شاکری در نشست هم‌اندیشی سرپرست وزارت نفت با مدیرعامل و مدیران ارشد شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تاکید بر اینکه اهداف برنامه هفتم پیشرفت بر توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی متمرکز شده است، بیان کرد: صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۴ با ظرفیت نصب‌شده سالانه بیش از ۱۰۱‌میلیون تن، بیش از ۷۵‌میلیون تن محصول تولید کرده است. وی ارزش محصولات تولیدشده در صنعت پتروشیمی در سال۱۴۰۴ را بیش از ۲۲‌میلیارد دلار دانست و افزود: از این مقدار، ۱۲‌میلیارد دلار صادر و بیش از ۱۰‌میلیارد دلار در داخل فروخته شده است.
  • تدوین سناریوهای مدیریت ناترازی گاز

    مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران با اشاره به انجام تعمیرات اساسی و اقدام‌های فنی برای افزایش پایداری شبکه گاز کشور بیان کرد: سناریوهای مختلف، از بدترین شرایط تا وضع واقع‌بینانه، برای مدیریت ناترازی گاز و تامین پایدار گاز در ماه‌های سرد سال پیش‌بینی شده است.
۱