شماره روزنامه ۵۹۹۵
|

ویژه نامه سراسری «جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران »

  • معرفی برندهای پیشتاز برای رقابتی شدن و رونق بازار

    دوازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران دوم بهمن سال جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار شد. در این مراسم که با حضور استاندار تهران، برخی از مسوولان دولتی، جمع زیادی از مدیران عامل شرکت های خصوصی و دولتی و فعالان اقتصادی برگزار شد، یکصد برند پیشتاز بازار ایران معرفی و با اهدای لوح و تندیس از آنها قدردانی شد. به اعتقاد کارشناسان، جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران یکی از موثرترین اتفاقات سالانه صنعت کشور است که با معرفی شرکت ها و برندهای پرتلاش، خلاق و پیشتاز بازار در جهت رقابتی شدن و رونق بازار اقتصادی ایران گام برمی‌دارد.

  • تعالی برندها رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی

    فرشاد به آبادی

    بنیانگذار و دبیر کل جشنواره

    از نشانه های یک اقتصاد رقابت پذیر سنجش و رتبه بندی صنایع، شرکت ها و برندهای فعال در آن است؛ شرکت هایی که تلاش دارند نقش بسزایی در تولید ناخالص داخلی ایفا کنند. کشور عزیزمان نیز از این قاعده مستثنی نبوده و طی یک دهه اخیر سنجش و رتبه بندی شاخص های اقتصادی و صنعتی از اهمیت ویژه ای برخوردار شده است. تلاش صنایع و برندها، به دست آوردن یکی از عناوین با اهمیت است و در این میان جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران طی یک دهه اخیر همواره تلاش کرده تا برترین شرکت ها و برندهای ایرانی را که نقش ویژه در تولید ناخالص داخلی ایفا می کنند شناسایی و از آنان تجلیل به عمل آورد.

  • بخش خصوصی، موتور اصلی توسعه کشور

    معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به اینکه رونق بخش تولید و صنعت کشور برای دولت یک اولویت مهم است، تاکید کرد: دولت به طور جدی به دنبال آن است که بستری مناسب برای فعالان بخش صنعت و معدن کشور فراهم کند. اسحاق جهانگیری افزود: دولت همچنین به دنبال آن است تا واحدهای تولیدی و صنعتی کشور با نشاط به کار و فعالیت خود ادامه دهند.

    وی با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی و بنگاه‏های اقتصادی اظهار کرد: برخی از این مشکلات همچون شرایط اقتصادی و اوضاع بین المللی جزو عوامل محیطی هستند که مدیریت آنها خارج از اختیار روسای بنگاه های اقتصادی است، اما برخی عوامل نظیر ساختار نیروی انسانی، تحقیق و توسعه برای افزایش بازدهی و بهره‏وری و تلاش برای بهبود کیفیت محصولات، از موضوعات درون بنگاهی اند که‏ برای راه اندازی و رونق بخش تولید، باید توسط مدیران بنگاه ها اصلاح و بازنگری شوند.

  • حمایت و توسعه برندهای مستعد رشد

    وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به برندسازی و اهمیت آن عنوان کرد: برند و برندسازی به ویژه برای کالاها و خدمات صادراتی موضوعی است که تاکنون در کشور مغفول مانده است. مهندس نعمت زاده در این خصوص افزود : ایجاد عزم ملی و همه جانبه برای حضور هر چه قوی تر برندهای قدرتمند ایرانی در بازارهای بین المللی لازم و ضروری است و در مورد کالاها و خدمات صادراتی کشور باید گفت که ما فقط کالا یا خدمات صادر می‏کنیم، نه برند. این در حالی است که امروز مصرف کنندگان با برندها سر و کار دارند.

    وی گفت: امروز در دنیا به موضوع برند و برندسازی اهمیت ویژه‏ای داده می‏شود و مؤسسات بین المللی معتبر متعددی نظیر اینتر برند، میلوارد براون، برند فاینانس و.

  • اقتصاد برند، سرمایه گذاری در دارایی نامشهود

    دبیر کمیته علمی جشنواره ملی قهرمانان صنعت کشور که با عنوان «اقتصاد برند، سرمایه گذاری در دارایی نامشهود» در این جشنواره سخن می گفت، اظهار کرد: بخش خصوصی می‌تواند در حوزه دارایی های نامشهود بسیار فعال باشد. دکتر شهریار شفیعی با اشاره به ارزش برند و دارایی های نامشهود در دنیا، گفت: هم اکنون ارزش دارایی یکصد برند برتر دنیا معادل ۳۴۰۰ میلیارد دلار و این در حالی است که بسیاری از جنگ ها و درگیری های کنونی به خاطر نفت است که اگر میزان آن را محاسبه کنیم اصلا با ارزش دارایی های نامشهود قابل قیاس نیست.

  • ۵ سال حضور در بازار مهم ترین شاخص برندهای برگزیده

    فرشاد به‌آبادی دبیر و پایه گذار جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران، در این مراسم با عرض تسلیت به مردم و جامعه آتش نشانان کشور، بر ضرورت استمرار این جشنواره تاکید کرد. وی که در جمع زیادی از صنعتگران، کارآفرینان و صادرکنندگان نمونه کشور سخن می گفت، اضافه کرد: وزیر صنعت، معدن و تجارت قرار گذاشته که ظرف دو هفته آینده جلسه ای با حضور قهرمانان صنعت برگزار کرده و پای صحبت این جمع بنشیند.

    به آبادی سپس در باره نحوه برگزاری این جشنواره گفت: یکصد برند پیشتاز بازار ایران در دوازدهمین جشنواره قهرمانان صنعت تقدیر شدند و پنج سال حضور در بازار مهم‌ترین ویژگی برندهای برگزیده است.

  • نشان تجاری، رمز ماندگاری کالا در جامعه ‌است

    رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: دولت یازدهم به خلاء مهمی در زمینه نشان تجاری (برند) پایان داد که براساس قانون رفع موانع تولید، اقدامی قابل توجه است. غلامحسین شافعی افزود: درخشش برخی بنگاه های اقتصادی در جهان و ماندگاری آنها در چند قرن حاصل نشان تجاری آنهاست. وی گفت: امروز در محیط کسب و کار کشور اهمیت پشتیبانی برند جایگاه خود را بازیافته است و بنگاه ها خود را با تحولات و فناوری روز تطبیق می دهند. رئیس اتاق ایران تاکید کرد: بی توجهی به یک سرمایه قابل ارزش یعنی برند، موجب می شود نام و نشان یک بنگاه به نابودی کشیده شود.

  • دستگاه‏های اجرایی مکلف به مشورت با بخش‏خصوصی شدند

    چندی پیش مسعود خوانساری رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران، به‏عنوان نماینده بخش خصوصی در چند نامه از معاون اول رئیس‏جمهوری درخواست کرده بود تا سازمان های دولتی، وزارتخانه ها و نهادها ‏را به اجرای قانون مستمر بهبود محیط کسب و کار مکلف کند. برای نمونه رئیس اتاق تهران در نامه‏ای که دی‏ماه سال گذشته ‏خطاب به معاون اول رئیس‏جمهوری نوشت، به این موضوع اشاره کرد: «تأکید مؤکد بر اجرای مواد ۲و ۳ قانون بهبود مستمر فضای کسب‏وکار؛ ‏توضیحات: مواد ۲ و ۳ قانون بهبود مستمر محیط کسب‏وکار در مورد اخذ نظر اتاق‏ها و تشکل‏های اقتصادی ذی‏ربط در تدوین و ‏اصلاح مقررات و آئین‏نامه‏ها به‏صورت جدی موردتوجه مدیران محترم دولت واقع نشده و درخواست جدی اتاق تهران ‏رعایت مواد مذکور است.

  • معرفی یکصد برند پیشتاز بازار ایران براساس حروف الفبا (۱۳۹۵)

  • برگزیدگان جشنواره ملی قهرمانان صنعت سال۹۵

  • گام مهم بایودنت برای ارتقای کیفیت آدامس

    «بایودنت» مانند سال های اخیر افتخار آفرین شد و تندیس دیگری را به ویترین افتخارات خود افزود. دوم بهمن ماه ۹۵ در دوازدهمین جشنواره ملی قهرمانان صنعت ایران، بایودنت به عنوان برند ارزشمند صنعت غذایی کشور انتخاب شد.

    بایودنت یک آدامس با کیفیت تولید داخل است که با فناوری روز دنیا و در پیشرفته ترین کارخانه آدامس کشور به دست متخصصان توانمند ایرانی تولید می شود. فرمول منحصر به فرد این آدامس حاصل سالها تحقیق شبانه روزی و بهره جستن از تجربه های مشاوران بنام جهانی در این حوزه است. نتیجه این تلاش های سختگیرانه، موفقیت بایودنت در خلق فرمول منحصربفرد خود برای تولید آدامس است.

  • ۲۱ هزار واحد تعطیل و نیمه راکد صنعتی فعال شده اند

    قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت از پرداخت تسهیلات به ۲۱ هزار واحد تعطیل و نیمه راکد صنعتی در کشور خبر داد و گفت: این واحدها دوباره به چرخه تولید بازگشته اند. رحمانی اظهار کرد: در سال اقتصاد مقاومتی وزارت صنعت، معدن و تجارت تمام توان خود را به کار گرفته تا بتواند واحدهای راکد صنعتی را به چرخه تولید بازگرداند.

    وی ادامه داد: وزارت صنعت و معدن حتی اگر با راه اندازی یک واحد تولیدی تنها یک نفر صاحب شغل شود، با جدیت در این مورد تلاش می کند. وی گفت: ۲۱ هزار واحدی که تسهیلات دریافت کرده‌اند در سال های قبل یا دچار رکود کامل و تعطیلی شده بودند و یا با ظرفیتی پائین تر از توان خود به فعالیت ادامه می‌دادند که خوشبختانه هم اکنون با حداکثر توان در حال تولید هستند.

بیشتر