شماره روزنامه ۶۱۵۸
|

ويژه نامه ساختمان

  • مصلای تهران میزبان ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان

    ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان و همایش تخصصی تجهیزات و فن آوری نوین صنعتی سازی ساختمان به طور همزمان ، امروز در محل مصلای بزرگ امام (ره) گشایش می‌یابد. مدیرعامل شرکت نمایشگاهی نیاک، با اعلام این خبر گفت: این نمایشگاه که تا ششم آبان ماه سال جاری ادامه دارد، به همت شرکت نمایشگاهی نیاک و با حمایت انجمن‌ها و تشکل‌های تخصصی صنعت ساختمان در حالی کار خود را آغاز می‌کند که ارائه جدید ترین فن آوری‌ها ، آشنایی با مباحث فنی و اجرایی صنعتی سازی ساختمان و ایجاد بازار مناسب جهت عرضه تولیدات مرتبط با صنعت ساختمان از مهمترین اهداف بر پایی آن می‌باشد.
  • لامپ‌های LED کاهش مصرف انرژی، کیفیت و ملاحظات زیست محیطی

    محمد حیدری مدیر توسعه شرکت و صاحب امتیاز برند GLITE در ایران شرکت GLITE با ثبت لامپ‌های LED در کشور انگلستان به تولید انواع مرغوب لامپ‌‎ها و چراغهای LED در ابعاد، اندازه، شکل و توان‌های مختلف در کارخانه خود واقع در امارات متحده عربی اشتغال دارد. با توجه به نیاز روزافزون به تنوع در محصولات و همچنین در نظر گرفتن مصرف کمتر اینگونه لامپ‌ها ، کیفیت و دوام بیشتر و شکیل بودن، شرکت GLITE موفق شده است بازار مناسبی را برای محصولات خود که عمدتا از نوع COB هستند درمنطقه ایجاد نماید. لامپ های LED
    (LED (Light Emitting Diode مخفف «دیود ساطع کننده نور» است و به قطعات نیمه‌هادی اشاره دارد که انرژی الکتریکی را مستقیما به نور تبدیل می‌کنند.
  • صنعتی سازی باعث اشتغال زایی، افزایش درآمد سرانه و پیشرفت میشود

    دکتر امیر مازیار شاکری مدیر عامل شرکت نمایشگاهی نیاک نخستین اقدام انسان در پیش‌سازی قطعات ساختمانی آجر است که با وجود تاریخ پیدایش چندهزار ساله‌اش، هنوز در صنعت ساختمان کاربرد دارد. اندیشه ساخت اجزای ساختمانی و خانه‌های پیش‌ساخته در آغاز قرن ۱۸ میلادی در اروپا پاگرفت، ولی تا پیش از قرن نوزدهم میلادی نتوانست واقعیت پیدا کند. پس‌ از رکود ده ساله جنگ‌ جهانی‌ دوم، هنگامی که دوران شکوفایی صنعتی کشورهای اروپایی و امریکای شمالی آغاز گردید، نیاز به مسکن انگیزه سرعت بخشیدن به ساخت و ساز و روی آوردن به اجزای ساختمانی و خانه‌های پیش‌ساخته شد.
  • صنعتی‌سازی تنها اجرای اسکلت صنعتی نیست

    مجتبی معین‌فر امروزه پیشرفت روز افزون تکنولوژی در صنعت ساختمان‌ و حجم انبوه پروژه‌های عمرانی در کشور نیازمند توجه جدی به علم روز ساخت و ساز است. همچنین لازم است بدانیم اکنون صنعتی‌سازی در چه جهتی با چه سرعتی در حال حرکت است. در این راستا تکیه فعالان این حوزه بر تعریف صنعتی‌سازی و سر لوحه قرار دادن اصول آن بدیهی و ضروری به نظر می‌رسد و عدم تاکید بر این موازین به این صنعت لطمه‌هایی وارد خواهد کرد. در واقع انتظار می‌رود روش‌های صنعتی‌سازی پاسخی در خور نیاز مردم و ساکنان امروز آن و همچنین ساکنان دهه‌های بعدی آن بدهد و در عین حال به مسائل زیست محیطی نیز توجه ویژه داشته باشد.
  • همایش انبوه سازان، امسال متفاوت‌تر از همیشه

    مهندس حسن محتشم رییس انجمن صنفی انبوه سازان استان تهران است. وی اقدامات جدیدی برای ارتقاء و پویایی هرچه بهتر عملکرد انجمن در دست اقدام دارد، از جمله اعطای گواهینامه مطلوبیت به پروژه‌های برتر ساختمانی که قرار است در همایش امسال صورت گیرد. وی می‌گوید: ما در انجمن قصـد آن داریم که عـلاوه بر پیگیری حفظ منـافع و خواستـه‌های انبوه سـازان ، با اعـطای گواهیـنامه مطلوبیت به پروژه‌های ساختمانی اطمینان خاطر بیشتر خریداران پروژه‌ها را بدست آوریم. برای روشن‌تر شدن این موضوع با وی به گفت و گو نشسته‌ایم که در ادامه می‌خوانید.
  • حضور کاردان‌های فنی در چرخه ساخت وساز کشور کمرنگ است

    سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران، امسال همچون سال‌های گذشته حضوری پررنگ و فعال در ششمین نمایشگاه صنعتی سازی ساختمان دارد. مهدی موذن رییس سازمان نظام کاردانی استان تهران در گفت و گو با دنیای اقتصاد از دغدغه های خود و حضور کمرنگ کاردان های فنی و معماران تجربی در چرخه ساخت وساز کشور می گوید. اقدامات انجام شده جهت حضور هرچه موثرتر سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران در نمایشگاه صنعتی‌سازی ساختمان امسال چه بوده‌است؟
    سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران، در راستای ارتقای دانش فنی اعضای خود در حاشیه برگزاری نمایشگاه، سمینارهای تخصصی و آموزشی برگزار می‌کند که تاکنون مورد استقبال خوبی از سوی کاردان‌های فنی و معماران تجربی قرار گرفته و گواه آن، حضور ۷۰۰ نفر اعضای سازمان در سمینار آموزشی سال گذشته در مصلای تهران می‌باشد.
بیشتر