سیاست‌مدار فنلاندی: اتحادیه اروپا از روند مذاکرات اوکراین کنار گذاشته شده است

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۳۰۳۴۹۰ سایت خوان

ایرنا : آرماندو مما سیاست‌مدار فنلاندی گفت، اتحادیه اروپا از روند مذاکرات اوکراین کنار گذاشته شده و این موضوع، رهبران اروپایی را مستاصل کرده است.

سیاست‌مدار فنلاندی: اتحادیه اروپا از روند مذاکرات اوکراین کنار گذاشته شده است

آرماندو مما، سیاست‌مدار فنلاندی و عضو حزب «ائتلاف آزادی» در شبکه ایکس نوشت: رهبران اتحادیه اروپا از کنار گذاشته شدن از روند مذاکرات درباره اوکراین و نداشتن نقش در این گفت‌وگوها مستأصل شده‌اند.

به گفته وی، کایا کالاس مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، دیپلمات‌های آمریکایی را متهم کرده است که با تلاش برای مذاکره با روسیه، درصدد وادارکردن اوکراین به تسلیم هستند.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، ۲۰ اکتبر ۲۰۲۶ (۲۸ مهر ۱۴۰۵) اعلام کرد، مذاکره‌کنندگان آمریکایی طی حدود یک سال و نیم گذشته تلاش کرده‌اند اوکراین را به تسلیم‌شدن بر اساس شروط موردنظر ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه وادار کنند.

وی همچنین بر ضرورت حضور اروپا در مذاکرات و طرح مطالبات این اتحادیه در هرگونه توافق با مسکو تأکید کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن