صندوق بین‌المللی پول با اشاره به پیامدهای جنگ ایران، پیش‌بینی رشد جهانی در سال ۲۰۲۶ را کاهش داد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۸۱۱۷۹ سایت خوان

شفقنا : صندوق بین‌المللی پول می‌گوید اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۶ میلادی ۳ درصد رشد خواهد کرد، زیرا تقاضای هوش مصنوعی تا حدودی شوک انرژی ناشی از جنگ ایران را جبران می‌کند.

صندوق بین‌المللی پول با اشاره به پیامدهای جنگ ایران، پیش‌بینی رشد جهانی در سال ۲۰۲۶ را کاهش داد

الجزیره نوشت: صندوق بین‌المللی پول (IMF) برای دومین بار در سال جاری، پیش‌بینی رشد جهانی خود را برای سال ۲۰۲۶ کاهش داده و به «اثرات ماندگار» شوک انرژی ناشی از جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران اشاره کرده است.

صندوق بین‌المللی پول در آخرین چشم‌انداز خود که روز چهارشنبه منتشر شد، اعلام کرد که انتظار می‌رود اقتصاد جهانی در سال ۲۰۲۶، ۳ درصد رشد کند که نسبت به پیش‌بینی ۳.۱ درصدی ماه آوریل، کاهش یافته است. این «کاهش اندک» تا حدودی با تقاضای ناشی از هوش مصنوعی جبران می‌شود.

صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد: پیش‌بینی می‌شود رشد اقتصادی در سال ۲۰۲۷ به ۳.۴ درصد بازگردد که اندکی کمتر از میانگین رشد ۳.۵ درصدی سال‌های ۲۰۲۴-۲۰۲۵ است. به گفته این موسسه مالی مستقر در واشنگتن دی سی، انتظار می‌رود تورم جهانی در سال جاری به ۴.۷ درصد برسد که از ۴.۱ درصد در سال ۲۰۲۵ بیشتر است و سپس در سال ۲۰۲۷ به ۳.۹ درصد کاهش یابد.

گفتنی است آخرین کاهش رتبه‌بندی صندوق بین‌المللی پول پس از آن صورت گرفت که آمریکا روز سه‌شنبه حملات خود به ایران را پس از حمله به سه کشتی تجاری در تنگه هرمز از سر گرفت.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن