پشتپرده جهش شدید قیمت خودرو در بازار/ منتظر ریزش قیمتها باشیم؟
ایسنا : رئیس اتحادیه نمایشگاهداران خودرو مشهد گفت: با گذر از شرایط موجود به زودی بازار شاهد کاهش قیمت خودرو بوده و قیمتها واقعی خواهند شد. در شرایط فعلی تقاضای خرید در بازار افزایش اما عرضه در بازار کاهش یافته است.
حسین حسینی، رئیس اتحادیه نمایشگاهداران خودرو مشهد درباره افزایش قیمت خودرودر بازار، اظهار کرد: بازار خودرو در شرایط جنگی به شدت آرام بود اما طی چند روز گذشته به دلایل انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی توسط سودجویان بازار خودرو متشنج و در نتیجه موجب افزایش قیمت خودرو شده است. هیچ نهادی در افزایش قیمت دخیل نیست.
وی با اشاره به اینکه بازار خودرو در «حباب» گرفتار شده است، افزود: به دلیل انتشار اخبار جعلی در فضای مجازی قیمتها به صورت حبابوار افزایش پیدا کرده است و خریداران باید از رفتارهای هیجانی پرهیز کنند زیرا قیمتها واقعی نیست.
حسینی تصریح کرد: قیمت خودروهای داخلی طی چند روز اخیر حدود ۲۰ درصد افزایش یافته است.
وی ادامه داد: با گذر از شرایط موجود به زودی بازار شاهد کاهش قیمت خودرو بوده و قیمتها واقعی خواهند شد. در شرایط فعلی تقاضای خرید در بازار افزایش اما عرضه در بازار کاهش یافته است.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
- سقوط سنگین قیمت خودرو/ این خودروها بالای ۵۰ میلیون تومان ارزان شدند+جدول
- ترمز افزایش قیمت خودرو کشیده شد/ پژو پارس ۱۰ میلیون ارزان شد / آخرین قیمت سمند، کوییک و تارا + جدول
- تداوم روند صعودی در بازار خودرو/ کوئیک در آستانه میلیاردی شدن+جدول قیمت ها
- تکان شدید در بازار خودرو/ آخرین قیمت سمند، پژو، ساینا، کوییک و دنا + جدول
- سقوط آزاد قیمت خودرو در بازار/ این خودروهای ایرانی ارزان شدند+جدول