ماجرای تیراندازی در خیابان فلاح تهران چه بود؟

پلیس اطلاعات تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: در پی وقوع یک فقره تیراندازی به سوی شهروندی در محله فلاح با سلاح گرم در اواخر آذرماه، توسط اراذل و اوباش و ایجاد رعب و وحشت و خسارات مالی، مراتب به صورت ویژه در دستور کار تیم مبارزه با شرارت مرکز عملیات سازمان اطلاعات فاتب قرار می‌گیرد.

با توجه به نوع اقدام که از جرائم خشن و عامل ایجاد ترس و ارعاب بین مردم بوده موجب شد تا رئیس سازمان اطلاعات امکانات موجود را جهت شناسایی عاملین تیر اندازی تحت اقدام عملیاتی کارشناسان قرار دهد.

 پس از اقدامات تخصصی و پلیسی هویت هر دو متهم شناسایی و مشخص شد متهمین هر دو نفر از افراد سابقه دار و حرفه‌ای بوده که جهت گمراه کردن مأمورین از قبیل مخدوش نمودن پلاک موتورسیکلت، پوشاندن صورت، استفاده از ماسک و فیس و غیره استفاده کرده‌اند تا رد پایی از خود بجا نگذارند. 

اما با بکارگیری شگردهای خاص پلیسی و توان فنی_ اطلاعاتی ، نهایتا راکبین موتورسیکلت با سوابق متعدد کیفری از جمله "سرقت" ورود به عنف"درگیری" شرارت و.... شناسایی و پس از حصول اطمینان از حضور متهم در مخفیگاه در محله اتابک، تیم های عملیاتی به موقعیت اعزام و در دو عملیات جداگانه هر دو متهم در مخفیگاه خود دستگیر می‌شوند.

 سازمان اطلاعات فاتب هشداد داد که مجرمین و اوباش بدانند که هیچ راهی جهت پنهان کاری ندارند و پلیس مجهز و با انگیزه، پرونده‌های جرائم خشن را در کوتاه ترین زمان، حتما به نتیجه خواهد رساند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.