مادورو از کلمبیا درخواست کمک نظامی کرد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۲۳۸۳۹۶ سایت خوان

ایرنا : رئیس‌جمهوری ونزوئلا در جریان یک سخنرانی تلویزیونی خواستار همبستگی فوری نظامی ارتش کلمبیا با این کشور شد.

مادورو از کلمبیا درخواست کمک نظامی کرد

خبرگزاری آناتولی به نقل از سخنان دیشب (۲۶ آذر) مادورو نوشت که "بزرگ‌ترین تضمین" صلح و حاکمیت منطقه‌ای در "اتحاد" بین کشورهای متحد نهفته است. او به طور خاص از نیروهای مسلح کلمبیا خواست تا برای جلوگیری از مداخله خارجی با ونزوئلا همسو شوند.

رئیس جمهوری ونزوئلا افزود که همتای آمریکایی‌اش با متهم کردن کاراکاس به سرقت "نفت، زمین و سایر دارایی‌های آمریکایی"، سرانجام "نیات واقعی خود را آشکار کرده است".

رهبر ونزوئلا اتهامات دونالد ترامپ را "مواضع جنگ‌طلبانه و استعمارگرانه" توصیف کرد که برای توجیه تغییر حکومت طراحی شده است.

مادورو به هواداران خود گفت: هدف (آمریکا)، تحمیل یک دولت دست‌نشانده است که ۴۷ ساعت دوام نخواهد آورد؛ دولتی که قانون اساسی و ثروت ما را تحویل داده و ونزوئلا را به یک مستعمره تبدیل کند. این هرگز رخ نخواهد داد."

وزارت امور خارجه ونزوئلا نیز خواهان تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد "تجاوز مداوم آمریکا" شده است.

یک دیپلمات سازمان ملل متحد گفت که احتمالاً جلسه‌ای برای سه‌شنبه آینده برنامه‌ریزی خواهد شد.

ترامپ به‌تازگی و در جدیدترین اقدام واشنگتن برای افزایش فشار بر دولت مادورو و هدف قرار دادن منبع اصلی درآمد آن، دستور "محاصره" همه نفتکش‌های تحریم شده‌ای را که به ونزوئلا وارد و از آن خارج می‌شوند، صادر کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن