ماجرای فرار و دستگیری زن نیمه عریان در یاسوج

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۶۴۱۱۲ سایت خوان

ايسنا : معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد، گفت: با کمال تأسف شب گذشته ویدیویی از یک زن برهنه در شبکه‌های اجتماعی نشر و بازنشر شد که تحقیقات پلیس نشان می‌دهد این فرد همان بیمار روحی و روانی شدید است که دو روز قبل نیز در یکی از محلات شهر یاسوج نیمه عریان ظاهر شده بود.

سرهنگ پاسدار "بیت اله محمدپور"، اظهار کرد: دو روز پیش یک زن که نیمه عریان در یکی از معابر عمومی شهر یاسوج ظاهر شده بود، دستگیر و طی تحقیقات پلیس مشخص شد این فرد داری اختلالات روحی و روانی شدید است و از کودکی به این بیماری مبتلا بوده و به دلیل نوع بیماری مداوم از خانه و مراکز درمانی فرار می‌کند که پس از تشکیل پرونده به بیمارستان اعصاب و روان یاسوج منتقل و تحت مراقبت و درمان قرار گرفت.

وی افزود: تا این‌که شب گذشته این زن در فرصتی مناسب از بیمارستان فرار کرد و بار دیگر در یکی از معابر شهر یاسوج برهنه ظاهر شد که پلیس با هماهنگی دستگاه قضائی بلافاصله به محل اعزام و این فرد توسط مأموران پلیس زن دستگیر و به بیمارستان منتقل و هم اکنون بستری و تحت مراقبت است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد ضمن ابراز تأسف از انتشار ویدیویی این واقعه در شبکه های اجتماعی، تصریح کرد: پلیس تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عاملان اصلی انتشار این دو فیلم آغاز کرده و به کاربران فضای مجازی به ویژه شبکه های اجتماعی قویاً توصیه می‌شود از نشر و یا بازنشر این ویدیو و یا ویدیوهای مشابه خودداری کنند و مردم یقین داشته باشند پلیس و دستگاه قضائی با خاطیان به شدت برخورد خواهند کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن