شماره روزنامه ۶۵۹۹
|

شاخص مدیران خرید از تضعیف همزمان تقاضا و تولید خبر می‌دهد

شامخ اردیبهشت صنعت خودرو از تعمیق رکود در این بخش خبر می‌دهد. افت همزمان تولید و فروش در کنار جهش هزینه‌های تولید، زنجیره خودروسازی را زیر فشار کمبود نقدینگی قرار داده است.

پیش‌فروش مورد انتظارترین بازی از یک میلیارد دلار می‌گذرد

بالاخره به فصل پیش‌فروش بازی GTA رسیدیم. گیمرها برای بیش از یک دهه منتظر این بازی بودند. قرار است بازی در ۲۸آبان به شکل کد قابل دانلود منتشر شود؛ اما تب آن از الان همه‌گیر شده و پیش‌بینی می‌شود پیش‌فروش آن از یک‌میلیارد دلار بگذرد.

اخبار گزارش روزنامه شماره ۶۴۷۶

    پنجشنبه، ۱۱ دی ۱۴۰۴
  • با ارز ترجیحی ۸.۸میلیارد دلاری موافقت شد؛

    روزنامه شماره ۶۴۷۶

    پایان‌کار بودجه در کمیسیون تلفیق

    کمیسیون تلفیق پس از برگزاری ۱۴جلسه رسمی کارشناسی به اصلاحات خود برای رفع ایرادات بودجه پایان داد و قرار است گزارش تغییرات از جمله بازگشت ارز ترجیحی به مبلغ  ۸.۸‌میلیارد دلار برای تامین کالاهای اساسی به صحن علنی ارائه و هفته آینده درباره آن رای‌گیری شود.
  • «دنیای‌اقتصاد» به معمای ۱۰ روزه درباره «بازار تهران» پاسخ می‌دهد؛

    روزنامه شماره ۶۴۷۶

    تردیدها درباره تونل بازار

    ۱۰ روز پس‌از ادعای «کشف تونل چند هزار متری» در زیرزمین بازار تهران، مشخص شده انبارهای منفصل در فضای زیرین حجره‌ها که به‌رغم «ایجاد غیراصولی»،‌ در گذشته به اطلاع برخی مدیران تهران رسیده بود، توسط برخی مسوولان فعلی به تونل تعبیر شده است.
۱