پیش‌بینی رشد جذب گردشگر در همسایه شمال غربی

وعده انتخاباتی اردوغان برای رشد توریسم ترکیه

شماره روزنامه: ۴۳۵۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۰۴۵۶۷ گردشگری

ایسنا : رئیس‌جمهوری ترکیه پیش‌بینی کرده که امسال ورود گردشگران خارجی به کشورش افزایش یابد. به گزارش وستی، رجب‌طیب اردوغان در جریان رقابت‌های انتخاباتی و در گردهمایی طرفداران خود در آنتالیا گفت: «برنامه ما برای امسال، پذیرایی از ۱۴ میلیون گردشگر خارجی در آنتالیا و ۴۰ میلیون نفر در سراسر ترکیه است. این برنامه کمک می‌کند ۳۲میلیارد دلار برای ترکیه درآمدزایی داشته باشیم.»

وی افزود: «آنتالیا پایتخت توریستی ما در سال گذشته، شاهد رشد ۵۷ درصدی ورود گردشگر خارجی بود که از ۵/ ۱۰ میلیون نفر گذشت.» به‌گفته اردوغان، عملیات ساخت سومین فرودگاه بین‌المللی آنتالیا نیز در غرب این شهر به‌زودی اجرایی می‌شود. رئیس‌جمهوری ترکیه که مخالفانش انتقادات بسیاری به او دارند، پیشتر اعلام کرده بود تابستان امسال این کشور منتظر ۶ میلیون نفر گردشگر از روسیه است. سال گذشته شمار گردشگران روس در ترکیه به ۷/ ۴ میلیون نفر رسید که رکوردی بی‌سابقه برای ترکیه محسوب می‌شود و نسبت به سال ۲۰۱۶ میلادی ۶ برابر رشد داشته است. درهمین حال، وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه اعلام کرد این کشور در پنج ماه نخست سال جاری میلادی میزبان ۸/ ۱۱میلیون توریست بوده که در مقایسه با آمار مشابه سال گذشته نشان از رشد ۳۰ درصدی دارد و پیش‌بینی می‌شود در انتهای امسال با ۴۰ میلیون گردشگر رکورد جدیدی برای صنعت گردشگری ترکیه به ثبت برسد.

به گزارش دیلی صباح، گرچه دولت ترکیه هدف جذب ۴۰میلیون گردشگر را برای گردشگری ۲۰۱۸ ترسیم کرده اما با توجه به آمار و ارقام ارائه شده تا پایان سال از این هدف نیز فراتر می‌رود و بنابر اعلام وزیر فرهنگ و گردشگری ترکیه تا سال ۲۰۲۳ هدف جذب ۵۰ میلیون گردشگر و درآمد ۵۰ میلیارد دلاری کسب می‌شود. شمار گردشگران ترکیه در سه ماه ابتدایی امسال نیز با رسیدن به ۱/ ۵ میلیون نفر رکورد جدیدی را به ثبت رساند که ۳۵ تا ۳۶درصد از آمارهای سال ۲۰۱۷ بالاتر است. ترکیه سال گذشته از ۳۲ میلیون توریست میزبانی کرد و از محل آن به درآمد ۵/ ۲۶میلیارد دلاری دست یافت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن