مزایده ۳۳۱ معدن آذربایجان‌شرقی

شماره روزنامه: ۶۰۲۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۷۴۷۱۹ گردشگری - استان‌ها

دنیای‌اقتصاد -تبریز : مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی از واگذاری ۳۳۱محدوده معدنی از طریق مزایده برای تسریع توسعه فعالیت‌های معدنی در استان خبر داد و گفت: از بین ۳۳۱محدوده معدنی، ۱۱۸معدن دارای پروانه بهره‌برداری است و بقیه معادن پروانه اکتشاف، گواهی کشف و مجوز برداشت دارند. عبدالحمید سرتیپی اعلام کرد: علاقه‌مندان برای سرمایه‌گذاری در حوزه معدن می‌توانند تا ۱۶خرداد در سامانه ستاد ثبت‌نام و تا ۲۶خرداد اسناد و مدارک مورد نیاز را به اداره کل صمت استان ارسال کنند.

مزایده 331 معدن آذربایجان‌شرقی

وی اظهار کرد: به‌دلیل سامان‌دهی محدوده‌های معدنی اگر معدنی به حالت رکود باشد، سلب صلاحیت می‌شود و از طریق مزایده واگذار خواهد شد. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با بیان اینکه این استان از لحاظ معدنی جایگاه مهم و ممتازی در کشور دارد، افزود: توسعه فعالیت‌های معدنی یکی از برنامه‌های راهبردی تعریف‌شده برای استان است که در این زمینه فعالیت‌های معدنی باید توسعه یابد. سرپرست اداره کل صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی همچنین از احیای ۸۳واحد صنعتی راکد در این استان در سال گذشته خبر داد.

سرتیپی گفت: بخشی از این تعداد واحد راکد که دارای زیرساخت، تجهیزات و منابع انسانی بودند، با تامین مالی از طریق صندوق کارآفرینی امید و سامانه جامع تسهیلات اشتغال، به چرخه تولید بازگشته‌اند. وی با اشاره به آمادگی این اداره کل برای ادامه روند احیای واحدهای راکد صنعتی تاکید کرد: امسال هم در صورت همراهی بانک‌ها، واحدهای تولیدی راکد دارای اولویت می‌توانند از این مزیت بهره‌مند شوند. سرپرست صمت آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: احیای یک واحد تولیدی راکد به مراتب آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر از ایجاد یک کارخانه جدید است و می‌تواند در رونق تولید، اشتغال‌آفرینی و توسعه اقتصادی استان نقش موثری ایفا کند. وی از استفاده از تمام ظرفیت‌های قانونی مانند ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروه حمایت قضایی برای رفع موانع پیش روی احیای واحدهای راکد صنعتی خبر داد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن