افتتاح ۲۵۰ طرح اولویتدار در گلستان
دنیای اقتصاد – گرگان : در دور اول سفر رئیسجمهوری به استان گلستان بیش از ۱۱۸ میلیارد مصوبه عمرانی با اعتبار ۱۲هزار و ۳۴۷ میلیارد مصوب شد که چهارهزار و ۲۲۲ میلیارد تومان آن تا قبل از سفر دوم محقق شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان از افتتاح ۲۵۰ طرح اولویتدار به ارزش ۴۵ همت در گلستان خبر داد و گفت: از مجموع ۱۲هزار و ۹۵۰ میلیارد تومان اعتبار در حوزه تسهیلات بانکی حدود ششهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تحقق یافته و در کل از طرح عمرانی و اقتصادی که بیشتر در قالب تسهیلات بانکی بود ۱۱هزار و ۳۹۴ میلیارد تومان در استان رقم خورده است. سیدمحمد دهنوی با اشاره به آغاز به کار دبیرخانه سفر اظهار کرد: از آذر ۱۴۰۱ این دبیرخانه برای دور دوم سفر رئیسجمهوری آغاز به کار کرد و سه مولفه مهم برای انتخاب طرحها مدنظر قرار گرفته شد. وی در رابطه با شاخصهای انتخاب طرح گفت: اولویت با طرحهای نیمهتمام مصوب در سفر اول و بعد از آن طرحهایی است که پیشرفت بالا دارند و طرحهایی که تا پایان دولت امکان بهرهبرداری داشته باشند.
دهنوی خاطرنشان کرد: بیش از ۶۰۰ طرح با ۹۵ همت توسط تیم کارشناسی دبیرخانه انتخاب شد که ۵۰ دستگاه اجرایی با تعداد هزار و ۵۰۰ نفر طرحها را بررسی کردند. معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گلستان با اشاره به مرحله دوم که اولویتبندی طرحهای انتخاب شده بود، اظهار کرد: با حضور استاندار بیش از ۲۰ جلسه کارشناسی فنی با مدیران دستگاه اجرایی، کارشناسان فنی و دبیرخانه ستاد برگزار شد. دهنوی در ادامه گفت: طبق جمعبندی اولیه ۴۰۰ طرح به ارزش ۷۵ همت انتخاب و با اولویتهای توسعه و پیشرفت استان مطابقت داده شد و در آخر ۲۵۰ طرح اولویتدار به ارزش ۴۵ همت انتخاب و به نهاد ریاست جمهوری ارسال شد. وی گفت: از مجموع ۶۲ مصوبه متنی ۳۷ مورد به تصویب نهاد ریاست جمهوری رسید و تعداد ۱۳۰ طرح اصلی به ارزش ۱۳هزار و ۴۵۰ میلیارد تومان مصوب شد که مهمترین طرحها در حوزه وزارت نیرو در بخش تحقق سد نرماب، شیرینسازی خلیج گرگان و سد چایلی است.