برپایی نمایشگاه ملی «فننما» در اصفهان
احمدرضا طحانیان با اشاره به برپایی نمایشگاه ملی «فننما» در اصفهان همزمان با برگزاری مراسم پنجمین دوره اعطای جایزه بینالمللی مصطفی (ص) در این شهر گفت: در این نمایشگاه، رویدادها و نشستهای تخصصی با مشارکت دانشگاهها و استارتآپها برگزار میشود. او افزود: علاوه بر شرکتهای کوچک و متوسط، شرکتهای دانشبنیان و نوپا در زمینه فناوری و همچنین صنایع بزرگ استان در نمایشگاه ملی «فننما» حضور دارند. طحانیان با بیان اینکه برای برپایی نمایشگاه ملی «فننما» یک اکوسیستم بسیار گسترده تعریف شده است، گفت: در این نمایشگاه برپایی پاویونهای مختلف همچون پاویونهای مالی، رویداد کارآفرینی تقاضامحور و تامینکنندههای مالی و حضور حلقههای واسط که هر یک از آنها نقش مهمی در توسعه و فناوری دارند، برنامهریزی شده است.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان افزود: این شرکت در نمایشگاه ملی «فننما» نقش تسهیلگری، ایجادکننده ارتباط بین شرکتهای دانشبنیان و صنعت و همچنین نقش شتابدهنده را دارد و این نقش با برگزاری نشستهای تخصصی، میزگردها و برگزاری جلسات بازاریابی رقم خواهد خورد. وی با اشاره به اینکه شبکهسازی بین شرکتهای دانشبنیان و ارتباط آنها با بخش صنعت برای آشنایی با توانمندیهای یکدیگر و رفع نیازهای آنها از رسالتهای نمایشگاههاست، گفت: اتصال صنایع بزرگ به صنایع کوچک، شناخت صنایع بزرگ از صنایع کوچک و همچنین ارتباط متقابل شرکتهای کوچک در نمایشگاه ملی «فننما» موجب همافزایی آنها خواهد شد و مشارکت آنها در نمایشگاه میتواند این شبکهسازی را تسهیل کند. وی با تاکید بر اینکه حضور مسوولان در نمایشگاه «فننما» تکمیلکننده حلقه شبکهسازی مراکز علمی و صنعت است، افزود: حضور مسوولان در این نمایشگاه موجب میشود تا آنان با مشکلات و توانمندیها آشنا شوند و به تصمیمگیریهای آنها کمک میکند.
مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان در ادامه گفت: حضور ۱۵۰ دانشمند مسلمان از ۴۰ کشور دنیا برای شرکت در مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) و بازدید آنها از نمایشگاه ملی «فننما» سبب میشود تا این دانشمندان با توانمندیهای شرکتهای دانشبنیان آشنا شوند. طحانیان افزود: نمایشگاه بینالمللی نوآوری و فناوری اینوتکس مهمترین نمایشگاه تخصصی در کشور بوده ولی نمایشگاه تخصصی «فننما» شروع خوبی برای ارائه دستاوردها در حوزه نوآوری و فناوری در شهر اصفهان است.