راهاندازی صندوق ذخیره سرمایهگذاری در شهرداری تبریز
برپایی همایش سرمایهگذاری بینالمللی؛ ۱۵ آبان
هوشیار با بیان اینکه همایش سرمایهگذاری بینالمللی ۱۵ آبان از سوی شهرداری تبریز در این شهر برگزار میشود، ادامه داد: نگاه به این همایش صرفا مدیریت شهری نبوده بلکه ظرفیتهای سرمایهگذاری اتاق بازرگانی تبریز، صنایع و سایر شهرهای استان در آن برای سرمایهگذاران ارائه میشود. وی یادآور شد: همچنین در این همایش ۲۰ تا ۳۰ نوع از تولیدات شرکتهای دانشبنیان استان برای جلب مشارکتهای سرمایهگذاری معرفی و ظرفیتهای شهر نیز در این زمینه شناسایی شده و در آن ارائه میشود. شهردار تبریز گفت: در این همایش همچنین ۱۰ تا ۲۰ نفر از شخصیتها و ظرفیتهای انسانی این شهر معرفی میشود تا این شخصیتها به عنوان نماد این شهر در سطح ملی و بینالمللی مطرح شوند.
وی افزود: شهرداری علاوه بر برگزاری این همایش، چند همایش در سطح بینالمللی و ملی نیز مانند کنگره ۱۰هزار شهید آذربایجان و همایش بینالمللی جاده ابریشم برگزار خواهد کرد. هوشیار اظهار کرد: برگزاری چنین همایشهایی برای معرفی شأن و جایگاه تبریز در سطح ملی و بینالمللی ضروری بوده و این همایشها با همکاری شورای اسلامی این شهر برگزار میشود. وی اظهار کرد: در دور جدید مدیریت شهری تاکنون ۳۷ قرار خدمت و ۱۰۰ ملاقات مردمی برای رفع مشکلات شهروندان برگزار و در قالب این برنامهها بخشی از مشکلات حل شده و بقیه نیز به مرور حل میشود.
شهردار تبریز در ادامه با اشاره به اقدامات دوره مدیریت جدید برای روانسازی ترافیک شهری و توسعه حملونقل عمومی در شهر، گفت: در ۱۰ سال گذشته ۵۱ دستگاه اتوبوس برای این شهر خریداری شده بود در حالی که با همت شورای اسلامی این شهر سال گذشته ۳۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حملونقل عمومی این شهر اضافه شده و تلاش میشود تا پایان سال نیز ۱۵۰ تا ۲۰۰ دستگاه دیگر نیز به این ناوگان اضافه شود. وی یادآور شد: در مجموع با تامین ۵۰۰ تا ۶۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حملونقل عمومی این شهر، عمده مشکل حملونقل در شهر حل میشود و در سال آینده نیز این روند ادامه مییابد.
هوشیار برخورد چکشی با معضلات و مشکلات شهر مانند سد معبر را راهحل این مشکلات ندانست و گفت: با توجه به اینکه در این نوع مشاغل موضوع معیشت افراد مطرح است، در این زمینه نیاز به فرهنگسازی و ساماندهی وجود دارد. وی با اشاره به اجرای طرح ساماندهی و برخورد با وانتبارهای سدمعبر کننده در شهر، افزود: در موضوع این وانتبارها بحث معیشت افراد مطرح نبوده، بلکه آنان در ایجاد ترافیک و آلودگی هوای شهر تاثیرگذار هستند و جنس عرضه شده از سوی آنان مرغوب نبوده و به قیمت بالا عرضه میشود، بنابراین با آنان برخورد قانونی انجام میشود.
توسعه ۶۰۰ هکتاری فضای سبز
شهردار تبریز با بیان اینکه کیفیت و شرایط فضای سبز این شهر روبه بهبود است، گفت: در سالجاری برای توسعه ۶۰۰ هکتار فضای سبز این شهر برنامهریزی شده است. وی افزود: در راستای جلوگیری از هدررفت روانآبها در شهر و استفاده از آنها برای آبیاری فضای سبز شهری، ۲۰۰ حلقه چاه جذبی به منظور ذخیره روان آبها ایجاد شده است.