افتتاح و کلنگ‌‌‌زنی ۱۵۲۵ طرح بنیاد مسکن در گلستان

شماره روزنامه: ۵۳۹۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۴۴۸۷۴ گردشگری - استان‌ها

دنیای‌اقتصاد - گرگان : با حضور جودی، معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور و محمد علی زنگانه استاندار گلستان یک‌هزار و۵۲۵ ‌میلیارد و۵۵۷میلیون تومان طرح بنیاد مسکن استان افتتاح یا کلنگ‌‌‌زنی شد که بیش از ۱۷۴‌هزار خانوار از اجرای این طرح‌‌‌ها بهره‌‌‌مند خواهند شد.

معاون بازسازی و مسکن روستایی بنیاد مسکن کشور در این مراسم اظهار کرد: امسال از۲۰۰‌هزار مسکن روستایی در نظرگرفته شده تاکنون ۸۰‌هزار واحد به اتمام رسیده است.

وی با اشاره به اینکه میزان تسهیلات واحدهای روستایی از ۱۰۰‌میلیون تومان به ۲۰۰‌میلیون تومان افزایش یافته است، افزود: مقاوم‌‌‌سازی واحدهای فرسوده روستایی در کشور آغاز شده و اکنون ۵۰‌درصد این واحدها مقاوم شده است.

سیدمحمد حسینی، مدیرکل بنیاد مسکن گلستان نیز در این مراسم که به صورت متمرکز در روستای سرکلاته گرگان برگزار شد، اظهار کرد: این طرح‌‌‌ها شامل افتتاح ۲هزار واحد مسکونی با اعتبار ۴۰۰‌میلیارد تومان و کلنگ‌‌‌زنی ۵هزار واحد مسکونی با اعتبار‌هزار میلیارد تومان است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن