مدیر شرکت شیل آبزی گلستان با بیان این مطلب و با اشاره به اینکه ۷۰‌درصد مشکلات تولید در کشور عمومی است، اظهار کرد: یعنی مهم نیست که حوزه صنعت، کشاورزی، آبزی‌پروری یا خدماتی تولید داشته باشید در هرحال یکی از این مولفه‌های عمومی، نرخ تورم است که بر تولید تاثیر می‌گذارد که در نهایت اینها بر قیمت تمام‌شده هم تاثیرگذار است.

حسن‌علی دیانی از افزایش دستمزد کارگران انتقاد کرد و گفت: این سیاست از جمله اشتباهاتی است که دولت هرسال آن را تکرار می‌کند.

وی معتقد است: هرچند که این افزایش حقوق درآمد را بیشتر می‌کند اما این اتفاق باعث افزایش نقدینگی جامعه و در نهایت تشدید نرخ تورم می‌شود که این باز هم معیشت کارگر را تحت‌تاثیر قرار خواهد داد.

دیانی ادامه داد: این افزایش حقوق منجر به سرمایه‌گذاری و پس‌انداز نمی‌شود چراکه جامعه فقیرتر از آن است که امکان پس‌انداز و استفاده در چرخه سرمایه‌گذاری داشته باشد پس به این نتیجه می‌رسیم که افزایش حقوق کارگری راهگشا نیست و تنها مُسکنی برای چند ماه آغازین سال برای کارگر است.

مدیر شرکت شیل آبزی گلستان اظهار کرد: دولت باید به تولیدکننده یارانه پرداخت کند تا قیمت تمام‌شده محصول کاهش یابد و به نوعی مصرف‌کننده امکان تهیه کالا را داشته باشد.

این فعال اقتصادی با بیان اینکه تامین اجتماعی و مالیات هم از دیگر مواردی است که قیمت تمام‌شده تولیدی را افزایش می‌دهد، افزود: با این شرایط تولید از صرفه اقتصادی خارج شده و در نهایت منجر به تعطیلی واحد تولیدی می‌شود که این ثمره‌ای جز بیکاری، فقر و رکود اقتصادی برای جامعه به دنبال نخواهد داشت.

دیانی جلوگیری از افزایش نرخ تورم را نخستین قدم برای زنده نگه داشتن واحد تولیدی دانست و اضافه کرد: عرضه یارانه به حامل‌های انرژی واحدهای تولیدی و بخشودگی تامین اجتماعی و مالیات برای تولیدکنندگان به افزایش تولید و رونق اقتصادی منجر خواهد شد.