در نشست مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک با نمایندگان بانک‌مرکزی مطرح شد

راهکارهای مختلف تامین مالی ارزی پروژه‌ها

شماره روزنامه: ۶۴۶۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۲۳۹۶۵۷ کسب و کار

رضا شریفی، مدیرعامل شرکت فولاد زاگرس اندیمشک، در ادامه تلاش‌ها برای تامین مالی پروژه فولادسازی این شرکت و تسریع در روند تکمیل آن، در نشستی با نمایندگان بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و مرکز مبادله ارز و طلای ایران، درباره راهکارهای تامین مالی ارزی پروژه به بحث و تبادل‌نظر پرداخت.

راهکارهای مختلف تامین مالی ارزی پروژه‌ها

 به گزارش روابط‌عمومی شرکت فولاد زاگرس اندیمشک، پس از پیگیری‌های مکرر از سوی سهامداران، عام‌پروژه شدن طرح و پیشبرد فرآیندهای تامین مالی از طریق بازار سرمایه، این بار مدیرعامل این شرکت فولادی با حضور در نشستی مشترک با مدیران بانک مرکزی و مرکز مبادله ارز و طلای ایران، راهکارهای مختلف تامین مالی ارزی و تسریع در پیشرفت پروژه فولادسازی این مجتمع را بررسی کرد.

 در این نشست، علاوه بر رضا شریفی و نمایندگان بانک مرکزی و مرکز مبادله ارز و طلای ایران، نماینده بانک تجارت، دلفانی نایب‌رئیس هیات‌مدیره و جمعی از مدیران ارشد حوزه مالی و بازرگانی مجتمع فولاد زاگرس اندیمشک نیز حضور داشتند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن