جزئیات معاملات سهام در بازار توافقی تشریح شد
سرپرست مدیریت عملیات بازار فرابورس با تاکید بر اینکه مشتریان بازار توافقی از طریق کارگزاران باید «اقرارنامه و بیانیه پذیرش ریسک» را تایید و امضا کنند، افزود: تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی غیر از صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله و صندوق سرمایهگذاری مشترک در سهام، با درآمد ثابت و مختلط میتوانند در این بازار حضور داشته باشند.
غزنوی با اشاره به اینکه سهامداران بازار توافقی میتوانند سفارش فروش سهام خرد در تملک خود را در این بازار ثبت کنند، گفت: امکان خرید سهام به صورت خرد در این بازار وجود ندارد و تنها تامینکننده نقدینگی که از میان سهامداران حقوقی بالای یکدرصد یا بهعنوان بازارگردان تعیین میشود، میتواند سهام خرد از این بازار خریداری کند.
وی در این باره ادامه داد: مابقی متقاضیان خرید تنها در صورتی میتوانند نسبت به ثبتسفارش خرید خود اقدام کنند که سفارشهای فروش انتخابی و مورد توافق به میزان حداقل یکدهمدرصد از سرمایه پایه شرکت یا ۵میلیارد ریال (هرکدام کمتر است) باشد.
غزنوی ارسال سفارش در بازار توافقی را از طریق ایستگاههای معاملاتی نامک و صرفا با اعتبار زمانی روز امکانپذیر دانست و گفت: استفاده از اعتبار برای خرید سهام و حقتقدم سهام در نمادهای معاملاتی ناشر بازار توافقی مجاز نیست.
سرپرست مدیریت عملیات بازار فرابورس تاکید کرد: در بازار توافقی، انتشار قراردادهای آتی، اختیار معامله و اختیار فروش تبعی بر مبنای سهام درجشده در آن و انجام فروش تعهدی امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به اینکه روزهای معاملاتی این بازار از شنبه تا چهارشنبه هر هفته بهاستثنای ایام تعطیل رسمی از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ تعیین شده است، گفت: هرگونه تغییر در شرایط معاملاتی این بازار حداقل دو روز کاری قبل از اعمال به اطلاع عموم خواهد رسید.